Sunt versurile pe care puțini români nu le-au auzit până astăzi, deși melodia „Macarena” s-a lansat în urmă cu doar câteva zile. Iar ea este Erika, cea mai controversată cântăreață a momentului.

Erika, detalii despre piesa care a împărțit internetul în două

O piesă devenită virală, o ascensiune fulminantă, pe scurt, o adevărată rețetă a succesului, în ciuda faptului că versurile au împărțit internetul în două.

Pe o parte sunt cei care critică limbajul deocheat și felul în care Erika trage un semnal de alarmă împotriva violenței asupra femeilor, iar pe de altă parte sunt cei care îi laudă curajul și tratează piesa drept un manifest.
„- Ce este Macarena?
- Păi este un protest social deghizat într-un cântec! E un cântec viral pentru că foarte multă lume s-a recunoscut în el, și de o parte, și de cealaltă”, a spus cântăreața.
„Cred că mesajul pe care îl livrează are o formă cu care nu toată lumea este confortabilă, tocmai pentru că ea este femeie și poate nu este frumos să auzi femei care înjură sau care vorbesc într-un limbaj cu care nu suntem obișnuite. Este un dublu standard din partea societății și din partea celor care critică”, a explicat Andreea Bragă, expert egalitate de gen al Centrului Filia.

Citește și: VIDEO- Mircea Eremia este din nou burlac și promite multe surprize: "Cu siguranță intensitatea se va simți în muzica mea"

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Melodia nu are însă doar versuri vulgare, ci este însoțită și de un videoclip îndrăzneț.
Așadar, melodia și-a atins scopul: se bucură de faimă! Însă sunt mulți care se întreabă acum dacă Erika a vrut într-adevăr să transmită un mesaj sau s-a folosit de acest topic sensibil, abuzul împotriva femeilor, doar pentru a fi în trending.
Iar prima dată când Erika a simțit cum i se inundă sufletul de nedreptate și revoltă a fost pe când avea doar 15 ani, la un concurs de talente televizat.
În doar 6 zile, melodia „Macarena” a strâns 2,5 milioane de vizualizări.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si