Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Festival turcesc la malul mării. Piațeta Cazino din Mamaia s-a transformat noaptea trecutã în micul Istanbul

Piațeta Cazino din Stațiunea Mamaia s-a transformat noaptea trecutã în micul Istanbul! Ritmurile muzicii de peste Bosfor și dansurile orientale au atras mii de turiști.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Intr-o mare de culori s-a declansat bairmaul din Piateta Cazino. Iar dansatoarele imbracate in straie traditioanle si cu ritmul oriental in sange i-au invitat pe turisti la spectacol.

Muzica intrepretata de artisti turci de renume a atras mii de turisti din sudul, nordul si centrul statiunii. Cu totii au savurat preparate traditionale turcesti in timp ce au admirat show-ul.

Citeste si: VIDEO| Festival turcesc la malul mării

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Gospodinele din comunitatea turca si tatara au preparat toate delicatelese posibile de la baklavale pline de sirop pana la legendarul Suberek.

Turistii care nu au vrut sa ia lectii de gatit s-au putut deghiza ori au putut sa se pozeze alaturi de sultani si alte personaje de legenda ale Imperiului Otoman. De altfel, festivalul Turk Art este menit sa promoveze cultura, arta si gastronomia turceasca.

Citeste si: Festivalul de cultură şi gastronomie turcească are loc în week-end la Mamaia! Pe lângă artişti turci, pe scenă vor urca Anda Adam şi Claudia Pavel

Festivalul aflat la prima editie e fost initiat de Asociatia Oamenilor de Afaceri Turci din Dobrogea.

TurkArt are loc pana duminica noapte si atrage artisti consacrati din Turcia precum, Yusuf Guney dar si vedete ale muzicii autohtone cum ar fi Anda Adam, Amna si Claudia Pavel.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI