„Trei generații diferite, dar unite de aceeași pasiune: muzica. Simona Florescu, Ioana Dichiseanu și micuța Anastasia fac totul împreună. Ce proiecte muzicale pregătesc pentru vară, aflați din materialul următor”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Trei generații, unite de muzică

„Se spune că prietenii ți-i alegi, familia ți-o dă Dumnezeu. Uite, Dumnezeu face lucruri frumoase și noi ne simțim bine în formula asta, în gașcă”, a spus Ioana Dichiseanu.

Trei generații împreună: Simona Florescu, Ioana Dichiseanu și Anastasia sunt hotărâte să continue tradiția artistică a familiei. Ioana a fost crescută de mama ei în mijlocul artiștilor, iar acum a venit momentul să-i predea ștafeta micuței Anastasia.
„Noi suntem așa toate trei pe scenă pentru că într-un fel suntem binecuvântate că avem aceeași profesie și că acest copil poate să stea lângă noi, sub supravegherea noastră și ea se dezvoltă liber și frumos”, a spus Simona Florescu.
Micuța îi seamănă lei bunicul său, regretatul Ion Dichiseanu. În momentul în care se află în fața publicului, fetița de doar 8 ani se transformă într- o adevărată artistă: cântă și dansează din tot sufletul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: VIDEO- Andrada Bârsăuan, petrecere de ziua fetiței. „Mă bucur tare mult că putem să îi organizăm ceea ce își dorește”

Anastasia îi calcă pe urmele mamei sale Ioana, care se bucură de succes în industria muzicii fado. Micuței nu i s-a impus să meargă către o carieră artistică, ci a fost lăsată să-și facă propriile alegeri cu privire la viitorul ei.


În curând, fetele din familia Dichiseanu vor pleca pe litoral, în stațiunea Venus, acolo unde Simona Florescu cantă alături de prietenul lor, George Rotaru. Artiștii pregătesc melodii noi pentru petrecăreții care vin seară de seară să-i audă în grădina de la malul mării.
„De doi ani de zile Ioana este alături de noi și trebuie să facem și piese în trei. Am găsit o melodie și am ajuns la un consens. Este o melodie italiană și eu am făcut textul acestei melodii în limba română și trebuie să o imprimăm”, a adăugat Simona Florescu.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro: