E o durere care apasă cinic pe sufletele tuturor. Moartea cruntă a tinerei de 32 de ani a șocat întreaga comunitate. Andreea a avut o viață grea dar mereu a dus lupta calmă și cu o ambiție de fier. Nu a cedat. Avea probleme de sănătate care o chinuiau de la naștere și îi afectaseră ochii. Plimbată printre spitale de când era copil, fata se întorcea acasă cu zâmbetul pe buze.

Citeste si: Un bărbat cu simptome asemănătoare cu cele avute de cei care suferă de coronavirus a ajuns pe Aeroportul Otopeni

Citeste si: ȘOCANT! Mariana de la Puterea dragostei a recunoscut tot! ”Tata a murit când aveam 16 ani, dar nu am vrut să mă duc la înmormântarea lui”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

În ciuda tuturor încercărilor, Andreea terminase Facultatea de Ştiinţe Juridice în Piteşti şi se angajase de câţiva ani acolo.
Ieri trebuia să se întoarcă în comuna natală din Olt cu microbuzul, însă în ultimul ceas, a hotărât să meargă cu maşina iubitului său în vârstă de 37 de ani.


Bărbatul a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a izbit de alte două autoturisme şi de un tir încărcat cu deşeuri. El a scăpat cu câteva zgârieturi. Ea, însă, a murit înainte de a mai fi transportată la spital cu elicopterul Smurd.

Citeste si: Bărbat rătăcit cu maşina în Ţinutul Pădurenilor, pe un drum cu zăpadă îngheţată, salvat de pompieri

Părinți sunt răvășiți, la fel și bunica fetei, însă cu toții trebuie acum să strângă din dinți și să se pregătească de înmormântare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si