Considerată un adevărat personaj în show-ul matrimonial prezentat zilnic de Andree Mantea la KanalD, Mariana de la  Puterea dragostei  este atipică, mult prea vorbăreață, mereu certăreață și de multe ori joacă rolul de "lup moralist"  în casă! În realitate însă, tânăra, originară din Republica Moldova, este un om bun, cu un trecut direros.

Este Mariana o persoană rea în casa Puterea dragostei

Din acest motiv poate, în ciuda tuturor disputelor avute în casă, cei care au ieșit din competiție au vorbit despre Mariana de la Puterea dragostei cu blândețe.  "Este o persoană dificila, dar niciodată rea. A avut o viață tulbure, dificilă",  au declarat atât Jador, cât și Bogdan Mocanu despre ea.

Într-o vizită la Istanbul,  reporterii WOWbiz.ro au aflat, în premieră, și ce tristețe ascunde în sufletul ei Mariana de la Puterea dragostei și cât de dificil i-a fost să treacă peste toate momentele dificile din viața ei, culmea, cu un zâmbet în colțul gurii, de parcă niciodată nu ar fi afectat-o nimic.

Mariana de la Puterea dragostei nu s-a dus la înmormântarea tatălui! "M -a părăsit de la trei ani!"  

"Tata m-a părăsit de la trei ani! De fapt, mama mea a divorțat de el atunci, pentru că, pur și simplu, nu se mai înțelegeau, iar el nu a mai venit să mă vadă niciodată.

Nu știu care a fost motivul, de ce a luat decizia aceasta, fiindcă eu eram un copil, dar așa au stat lucrurile și eu nu le-am putut schimba", a declarat fosta Miss Moldova pentru WOWbiz.ro, apoi avea sp mai specifice și de ce își iubește mama mai multe decât orice pe lume.  "Toată lumea din localitatea micuță în care am locuit o consideră pe măicuța mea un părinte perfect.
Ea mi-a oferit orice mi-am dorit, nu am dus lipsă de nimic. A făcut sacrificii pentru mine și de aceea, viața întreagă, am să îi mulțumesc. Îmi este atât de dor de ea acum, de sfaturi, de căldură, de orice îmi oferea ea"
, a conchis concurenta pentru WOWbiz.ro

Citeste si: Puterea Dragostei 22 ianuarie: Ella a izbucnit și a spus adevărul despre sentimentele lui Jador: „Joi seara ai plâns pentru mine”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Scandal colosal la Puterea Dragostei între Ella și Mariana: „Mariana, taci că te plesnesc!”. De la ce a început totul

Citeste si: Andreea Pirui a spus totul despre incidentul din gala Puterea Dragostei: „Nu vreau să mă scot în fața nimănui, doar...”

Citeste si: Ce surpriză i-a făcut Ellei de la Puterea Dragostei de ziua ei un celebru artist turc! Jador este istorie pentru frumoasa brunetă

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cu o sinceritate debordantă, controversata concurenta avea să mai mărturisească un adevăr dureros din viața ei, de fapt o decizie luată în adolescență, într-un moment dificil, și anume… Mariana de la Puterea dragostei nu s-a dus la înmormântarea tatălui ei!

”El a murit când eu aveam 16 ani! Am aflat de la niște apropiați întâmplător. Recunosc, nu m-am dus însă la înmormântare, așa am considerat că este corect, nu mai simțeam nimic pentru el. Mă părăsise de așa de mult timp, nu se interesase niciodată de mine, uitase practic că exist, încât ar fi fost o falsitate să merg la funeralii. Am suferit mult în copilărie că nu a venit să mă vadă vreodată, de aceea, consider că mămicuța mea a fost și mamă și tata pentru mine, iar ea merită adevăratul meu respect", a povestit Mariana, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si