Vântul va sufla cu putere în mare parte din țară până la sfârșitul săptămânii, ne avertizează meteorologii. În plus, sunt posibile ploi, ninsori, iar pe șosele poate apărea poleiul. Colega mea, Raluca Sevastru a urmărit avertizările meteo. Bună seara, Raluca, te ascultăm!, a transmis Cristian Sabbahh.

Final de săptămână cu vreme severă 

Bună seara, Cristian și bun găsit tuturor! Din această după amiază au intrat în vigoare o atenționare meteorologică, dar și un cod galben, toate valabile până pe douăzeci și șase ianuarie.

Informarea meteo se referă la precipitații mixte și polei în toată țara, cu excepția Olteniei. Vântul va sufla cu putere, vorbim de optzeci de kilometri pe oră la munte și cincizeci și cinci de kilometri pe oră în restul țării, mai ales în Oltenia, Transilvania și Moldova, însă intensificările vântului pot continua și după expirarea acestei informări. Codul galben vizează doar zonele de munte la peste o mie șapte sute de metri altitudine. Ninge viscolit, iar vântul va sufla la rafală chiar și cu o sută de kilometri pe oră, a transmis Raluca Sevastru.

Citește și: VIDEO- Prognoza meteo. Luna februarie aduce vreme de primăvară

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si