Close sidebar
Close sidebar

VIDEO: Florin Piersic, reacție inedită după ce un bărbat băut i-a întrerupt numărul: „Cred că a tras ceva țuicomicină”

Florin Piersic a avut parte de o situație neplăcută, în timp ce se afla pe scenă la Cluj, la un spectacol. Reacția lui a stârnit râsete.

Stefania Pavel,

Florin Piersic a avut parte de o situație neplăcută, în timp ce se afla pe scenă la Cluj, în timpul unui spectacol.

[Sursa foto: Captură ecran - Florin Piersic, Tiktok]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Actorul, Florin Piersic a fost întrerupt de către un bărbat în stare de ebrietate, care i-a întrerupt discursul cerându-i bani. Mai exact, acesta și-a întins șapca spre el și i-a cerut bani. Vizibil enervat, marele actor a avut o reacție inedită, potrivit Stiri Diaspora.

Actorul, vizibil deranjat de situație

Florin Piersic i-a strigat bărbatului că el ar trebui să-i ceară bani pentru faptul că le oferă spectatorilor un program artistic. Cu mult umor, Florin Piersic l-a trimis la plimbare pe cerșetorul băut, stârnind hohote de râs printre cei prezenți în public. 

Citește și: Doliu în lumea muzicii: Tina Turner s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

 

@florinpiersicoficial #fyp #fypage #florinpiersic #fouryou #viral ♬ sunet original- Florin Piersic

”Îți pui șacpa acolo să îți dau bani? Pă ce să-ți dau? Dă-mi tu mie bani că va fac program, fir-ai al d***u de vagabond.

Mută ursul, nu auzi că am program artistic aici? Bravo domnule, îmi place de ăsta. Un așa personaj aș putea să joc eu. Și cred că a tras și ăsta ceva țuicovicină. Ia uite, își pune și sacul aici. Culcă-te, noapte bună! Acum trebuie să fii cuminte, pentru că urmez eu. Până acum nu am vorbit eu, a vorbit altul. Gura!”, i-a spus Florin Piersic bărbatului care i-a întrerupt spectacolul. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI