„Fraudă la nivel înalt cu asigurările RCA. Zeci de maşini ISU, de poliție şi ambulanţe ar fi circulat cu asigurări false. Un broker de asigurări a fost deja reţinut. Diana Buzea are detalii”, a tranmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Broker reținut în cazul asigurărilor RCA false

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Este vorba despre unul dintre cei mai puternici brokeri de asigurări din România care ar fi obținut ilegal o sumă impresionantă de bani. Există o estimare a unui prejudiciu inițial de peste 700.000 lei. Zeci de maşini de intervenţie şi ambulanţe ale ISU, dar şi ale Ministerului de Interne ar fi circulat cu poliţe falsificate. Potrivit primelor informații este vorba despre aproximativ 100 de mașini. Acest broker încheia poliţe duble: o poliţă ieftină, cu compania de asigurări, şi una mai scumpă, pe care o încheia cu clientul. Restul banilor rămâneau, aşadar, la intermediar. Există bănuiala că broker-ul ar fi luat de la ISU București-Ilfov sumele aferente polițelor la adevărata lor valoare. Însă, în momentul în care ar fi înregistrat în sistemul electronic al companiei de asigurări, aceste polițe le-ar fi înregistrat la valori mult diminuate și, practic, și-ar fi însușit aproape 90% din valoarea acestor prime de asigurare. Compania de asigurări este cea care i-a sesizat pe procurori.

Şeful companiei a fost dus la audieri momentan și încă nu s-a luat nicio decizie”, a transmis Diana Buzea, reporterul Știrilor Kanal D.

Citește și: Cine este Iulian Dumitrescu? Averea pe care o deține președintele Consiliului Județean Prahova


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si