Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Frig mare în Casa Poporului. Ce fac parlamentarii

Frigul îi alungă pe parlamentari din Casa Poporului. Ca multe alte clădiri din Bucureşti racordate la încălzirea centralizată, şi cel mai mare imobil administrativ din Europa suferă din această cauză. Aleşii se adaptează cum pot sau rămân acasă, pentru a munci online.

Sorin Negru,

Răcoarea din Parlament a golit sălile care ar trebui să fie pline de aleşi. Mulţi au trecut la munca de acasă în această perioadă, ca să scape de frig.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Hai, băi, ce „cald” e aici!". Am surprins reacţia unui ales care a intrat în sala unde nu erau mai mult de 17 grade. E un frig pătrunzător, spun mulţi dintre ei.
Un senator apelează la hainele tradiţionale pentru a rezista temperaturilor scăzute.
Iar cei mai noi pe scena Parlamentului au învăţat lecţia destul de rapid: "Ne îmbrăcăm mai gros, ce să facem?!"

Citeste si: Au ramas pe drumuri in prag de Sarbatori

Parlamentarii au trecut la munca de acasă

Răcoarea din Parlament a golit sălile care ar trebui să fie pline de aleşi. Mulţi au trecut la munca de acasă în această perioadă, ca să scape de frig.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Diana Șoșoacă, discurs în Parlament după scandalul cu jurnaliștii italieni. A cerut „demisia de urgență” a premierului Ciucă

Explicaţii vin de la şeful Centrului de dezvoltare tehnologică a Palatului parlamentului, care dă vina pe compania Termoenergetica, adică cea din cauza căreia aproximativ 280 de blocuri din Bucureşti nu au în acest moment căldură.

Improvizații cu reșeuri electrice la Palatul Parlamentului

În sala în care se votează legile, temperatura a scăzut chiar şi sub 10 grade în timpul nopţii, ceea ce i-a determinat pe aleşii care vin la serviciu să improvizeze.

Dar aparatele conectate la priză au făcut ca factura la energie a Casei poporului să explodeze. Numai luna trecută, aceasta a fost în jur de 900 de mii de lei, mult peste costul obişnuit acestei perioade.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI