Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Fulgy află dacă va merge la dezintoxicare. Acesta are un nou termen în cazul de tâlhărie de acum trei ani

În această zi, băiatul Clejanilor este așteptat la judecătorie. Acesta are un nou termen, în cazul de tâlhărie de acum trei ani.

Redactia Stirile Kanal D,

Fulgy află dacă va merge la dezintoxicare [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Băiatul Clejanilor este așteptat astăzi la judecătorie. Fulgy are un nou termen în cazul de tâlhărie de acum 3 ani, când a lovit un jurnalist. Colega mea Ellvira Costache este acolo și ni se alătură cu detalii, a transmis Simona Pătruleasa.

Fulgy află dacă va merge la dezintoxicare

Într-adevăr, Fulgy, fiul Clejanilor a fost așteptat aici la judecătoria Sectorului 3, la ora 8:30, însă acesta nu s-a prezentat la termenul din dosar. Vă reamintesc, în urmă cu 3 ani, Fulgy a agresat un jurnalist și a spart telefonul acesta a fost dat în judecată și condamnat la închisoare cu suspendare. În plus, a fost obligat să plătească și cheltuielile de judecată și să își trateze problemele cu droguri.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Ramona de la Clejani a fost bătută cu o bâtă în timpul unui concert: „Mi-e teamă pentru viața mea”

Acesta trebuie să se interneze la dezintoxificare. El a contestat însă decizia instanței și s-a hotărât să plece din România în Dubai, acolo unde a ales să studieze între timp. Dosarul său a fost plimbat pe la mai multe instanțe, iar acum rămâne de văzut ce vor stabili judecătorii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI