Cei care urca in acest simulator se trezesc, brusc, in carlinga unui avion de acrobatii. Dezvoltarea tehnologiei face ca astfel de dispozitive sa devina accesibile. Ca o consola de jocuri, sa spunem.
Realitatea virtuala se aplica in tot mai multe domenii.
Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Citeste si: Un avion a cerut aterizarea de urgență în România. După ce a zburat în cerc deasupra judeţului Vâlcea, a aterizat pe Otopeni- antena3.ro
Citeste si: Cel mai scump oraș din lume este în Europa. Chiria este cu 340% mai scumpă decât în București- stirileprotv.ro
Stefan Stamate, fondator studio VR: Iti permite sa recreezi orice univers. Singura limita este cea a imaginatiei. Daca suntem acum in Bucuresti si facem acest interviu dar vrem sa-l facem pe Marte, putem prin intermediul realitatii virtuale.
Un soft si o pereche de ochelari devin instrumente in mana inginerilor sau a designerilor, de exemplu. Planurile pentru o constructie se muta de pe hartie in realitatea virtuala.
Bucurestiul este gazda, timp de 2 zile, pentru cei mai importanti jucatori din piata de IT. Solutiile prezentate aici sunt aplicate rapid si in viata de zi cu zi.
Petre Nechita, reporter Stirile Kanal D: Suntem pe marginea Drumului National 1, dar va propun sa dam timpul inainte cu 25 de ani. Cum se schimba situatia? Suntem tentati sa ne imaginam doar masini electrice, insa e posibil ca acestea sa devina complet autonome.
Vor comunica intre ele si cu senzorii din asfalt, asa ca nu mai e nevoie de agenti de circulatie. Se rezolva si problema ambuteiajelor. Dronele care vor brazda cerul se pot ocupa de livrari si pot ajunge rapid in cazurile de urgenta.
Ca e un simplu scenariu sau realitatea ne va depasi asteptarile, vom afla cat de curand!