„A venit vremea explicațiilor pentru cântărețul Gheboasă. În prima lui apariție publică, artistul a încercat să minimizeze audierea lui la sediul DIICOT Dâmbovița, unde a dat explicații într-un dosar de trafic de droguri. Trapper-ul a fost prins de polițiști la finalul săptămânii trecute cu o porție de canabis asupra sa. Neagă însă că ar fi vândut substanțele interzise altor persoane”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Gheboasă, prima apariție după audierea la DIICOT

„De când am fost pe beci și am văzut ce înseamnă să fii arestat preventiv, m-am rupt de toți oamenii și m-am focusat pe ceea ce trebuie să fac. Nu am avut niciodată probleme de genul... cu drogurile”, spunea trapper-ul.

Sunt cuvintele lui Gheboasă, pe numele său real Gabriel Gavriș, unul dintre cei mai cunoscuți trapperi în rândul adolescenților. În urmă cu un an, artistul putea să jure că nu s-a atins niciodată de stupefiante, însă, procurorii îl contrazic acum. Anchetatorii au suspiciunea că tânărul ar face parte dintr-o rețea de dealeri ce vindea droguri elevilor în jurul școlilor.

Citește și: VIDEO- Erika Isac a împărțit România în două tabere cu melodia manifest. Tu în ce tabără te afli?

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Trapperul neagă însă că ar fi făcut acest lucru.
„Vreau să știți că în acest caz nu este implicat niciun minor pentru că eu nu am vândut și nu vând și nu o să vând niciunui om care există. Pentru că nu sunt traficant, sunt un simplu consumator. Am fumat și eu și m-a prins, acum ce să fac?”, mai spunea Gheboasă.
Cântărețul, în vârstă de 22 de ani, a fost adus la audieri în Dâmbovița pentru a da explicații într-un dosar de trafic de droguri.


„Este un influencer negativ pentru că are melodii care îndeamnă la consumul de droguri, la o viață vicioasă. Are o atitudine care încalcă legea pentru că, cuvintele jignitoare adresate în public. E vorba despre o prindere în flagrant undeva pe bulevardul Timișoara cu canabis asupra lui. Este infracțiune pedepsită cu 2 luni până la 2 ani de închisoare sau amendă penală”, a explicat Cătălin Țone, expert antidrog.
Inculpatul principal în acest dosar este un tânăr de 17 ani, care este cercetat pentru că ar fi oferit droguri mai multor minori în preajma unei școli.
„Procurorii DIICOT spun că timp de aproape 4 ani, dealerii și-ar fi creat o rețea stabilă de clienți, în special în școlile si liceele din Capitală. Le-ar fi oferit inițial o mostră din drogurile respective, iar mai apoi le-ar fi vândut substanțele la prețuri mici. Mai mult, tranzacțiile s-ar fi făcut în stradă, între vânzător și consumator, tocmai ca Poliția să nu poată intra pe fir”, a transmis Adina Iliescu, reporterul Știrilor Kanal D.

Patru persoane au fost reținute în acest dosar, iar potrivit unor surse, lui Gheboasă i s-a adus la cunoștință calitatea de suspect. Procurorii trebuie să stabilească dacă în cazul său este vorba despre trafic de stupefiante sau doar consum.

De altfel, și melodiile lui considerate obscene îndeamnă adolescenții la consumul de substanțe interzise.

Nu este prima dată când numele lui Gheboasă apare în scandaluri.

Artistul a ajuns în atenția publică după ce a devenit protagonistul unui scandal, legat de prestația sa de anul trecut de la Untold. În 2017 a avut probleme cu legea după ce el și alți doi prieteni ar fi snopit în bătaie un polițist, într-un restaurant din Târgoviște. Cântărețul a fost contactat pentru un punct de vedere, dar acesta nu a răspuns.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si