Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Grădinița din pădure, concept unic în România

Ce poate fi mai benefic pentru dezvoltarea unui copil decat o gradinita in aer liber? Nimic ar spune parintii micutilor care invata intr-un astfel de sistem, unde totul este bazat pe jocuri practice in natura. In inima padurii Baneasa, un colt de natura a fost exploatat pentru un astfel de concept unic in tara!

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Asa arata raiul oricarui copil de gradinita. Departe de zgomot si poluare, cei mici se joaca nestingheriti in salbaticia padurii si- totodata- invata tainele naturii si se bucura cu adevarat de copilarie.

Pe Sasa il gasim catarat in copac, dupa ce- impreuna cu ceilalti colegi- a hranit animalele domestice.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Cu ajutorul acestor mini trasee de aventura, cei mici deprind rapid tainele atentiei si ale echilibrului. Fiecare pas este strict supravegheat de specialisti.

Conceptul gradinitei din padurea Baneasa este inspirit din strainatate, unde aproape toate activitatile se petrec in aer liber, incepand de la orele educative si pana la servirea mesei.

Din aprilie si pana in octombrie, toate activittaile de aici se desfasoara in aer liber.

Curtea gradinitei deste impartita in 15 colturi. Fiecare are profil diferit, pentru a asigura dezvoltarea tuturor tipurilor de inteligenta.

Deja doua generatii au facut aici gradinita, iar acum sunt 150 de prescolari inscrisi cu doi ani inainte sa inceapa cursurile.

Citeste si: VIDEO| Școala unde cursurile sunt o plăcere. Elevă: „E mult mai ușor, nu e așa stresant”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI