Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Horoscopul chinezesc. Ce aduce anul pentru fiecare zodie în parte

Anul Nou chinezesc începe în data de 25 ianuarie și este dedicat nativilor Șobolanului de Metal. Specialistii spun că acesta este unul dintre cele mai puternice semne din zodiacul chinezesc.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Valentina Vânătoru, maestru feng shui: Unul din cele mai importante lucruri din anul 2020 este sa lucram la abilitatile noastre, sa ne perfectionam si sa participam la anumite cursuri pentru a ne imbunatati cunostintele si pentru a avansa in cariera.

Zodia sobolanului este cea care începe ciclul calendarului chinezesc.Pentru nativii acestei zodii va fi un an al schimbarilor.

ZODIA SOBOLAN

Sefii le vor incredinta la locul de munca proiecte noi, vor fi pregatiti sa ii recompenseze. Exista sanse mari sa isi asume si o noua pozitie de conducere. Se pot astepta la foarte multe oportunitati, ei trebuie sa profite de acest an, oportunitati care o sa ii ajute la cresterea vanzarilor si a veniturilor.

ZODIA BIVOLUL

Nativii din zodia Bivolului se vor bucura de o crestere a statutului si a autoritatii. Ei vor avea un an cu energii foarte foarte bune pentru ca ei se afla intr-o relatie de combinare cu sobolanul, marele duce prin urmar ei vor intalni o multime de persoane de ajutor. Se vor bucura de o crestere a statutului, autoritatii si a puterii. Este un an bun pentru cei care sunt vloggeri, influenceri, youtuberi si pentru cei carese afla in sectorul educatiei.

Citeste si: Cea mai norocoasă zodie în 2020! Va avea un an INCENDIAR

ZODIA TIGRUL

Pentru cei nascuti in zodia Tigrului noul an chinezesc vine cu ocazii pe toate planurile. Banii si norocul in cariera sunt 2 aspecte prezente in viata nativilor tigru. vor avea parte de recunoasterea la locul de munca, ei sunt foarte bine aspectati din acest punct de vedere si din punct de vedere al cresterii sursei de venit.

Ei pot profita de aceste ocazii pentru a incepe un plan de investitii sau chiar de afaceri. Calatoriile sunt prezente in anul 2020 atat din punct de vedere afacerilor dar si pentru relaxare.

Horoscopul chinezesc. Surpriză pentru zodia Iepure

Pe cei din zodia Iepurelui ii asteapta poate o casatorie.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

ZODIA IEPURE

Pentru ei este un an binecuvantat, mai ales pentru doamne in ceea ce priveste preocuparea lor de a studia, de a avea o cariera stralucita si oportunitati de afaceri. Relatia cu membrii familiei si orietenii vor fi de asemenea mai cordiale si mai armonioase. Stelele va vor sustien in a concretiza relatia printr-o cerere in casatorie.

Citeste si: Horoscop chinezesc 2020. Zodiile care vor avea parte de SCHIMBĂRI RADICALE

ZODIA DRAGON

Nativii dragoni au si ei foarte multe oportunitati de promovare, recunoastere, bonusuri substantiale in anul 2020. Au parte de profesori buni, ingaduitori deschisi spre a-i asculta.

ZODIA SARPE

Nativii sarpe vor avea parte de mici certuri la birou. Vor fi predispusi la unele accdiente minore. Este important sa evite imprumuturile adica nu imprumutam bani. Este un an foarte bun pentru cei care vor sa invete noi domenii de activitate sa-si imbunatateasca abilitatile.

ZODIA CAL

Potrivit horoscopului chinezesc, 2020 va fi anul cunoasterii pentru cei din zodia Calului. Pot descoperi un nou hobby asadar daca le place sa faca ceva foarte mult, sa insiste pe acel hobby pentru ca ii va relaxa foarte mult, sa participe la concursuri sa faca un upgrade de calificare si de cunoastere.

ZODIA CAPRA

Nativii capra. oamenii nascuti sub semnul acesta Vor avea un an fara probleme si prosper, mai ales cand vine vorba de performanta in caiera. Un an important pentru a face un pas indraznet si isi va urmari obectivele.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

ZODIA MAIMUTA

Nativii maimuta oriunde s-ar afla ar fi indicat sa fie mereu atenti la ceea ce ii inconjoara mai ales cand pleaca la drum sa fie prudenti, in rest norocul banilor este bine aspectat si pentru ei.

Citeste si: Horoscop februarie. Trei zodii care dau lovitura în luna februarie

ZODIA COCOS

Potrivit horoscopului chinezesc, pentru cei nascuti in zodia Cocosului 2020 este anul oportunitatilor. Pentru cei care sunt singuri exista mari sanse sa-si intalneasca dragostea mai ales daca intentioneaza sa se casatoareasca cei care se afla intr-o relatie anul 2020 este oportun pentru asa ceva iar cei casatoriti trebuie sa fie atenti la ispite.

ZODIA CAINE

Cainele nu este chiar atat de bine aspectat in anul 2020, totusi nativii caini au au doua stele favorabile aici si e bine sa profite de ele si o sa le atenueze orice forma de neplacere. Este important sa amane orice fel de operatie estetica daca au de gand sa faca acest lucru sau orice forma de tratament medical.

ZODIA MISTRET

In ceea ce-i priveste pe cei din zodia Mistretului, acestia vor avea un an al experientelor. Vor fi concentrati pe ceea ce vor ei sa faca in anul 2020, chiar mult mai disciplinati ca pana acum. Vor puncta mai bine la examene, ma refer acum la elevi si la studenti. vor avea parte de noi experiente la locul de munca din care vor invata foarte foarte multe.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI