Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Bărbatul în vârstă de 40 de ani, recepţioner, şi victima sa, angajată a Comisiei Europene, s-au cunoscut în Braşov, în 2015, în timp ce amândoi făceau cursuri la şcoala de şoferi.

Ca să o cucerească pe tânără, individul a inventat că este milionar în euro şi că are numeroase afaceri. Cu mare mândrie spunea că a devenit cavaler al vinului, prim-somelier de gradul patru.

Idila cu recepționerul din Brașov a costat-o 40.000 de euro

"Părea un bărbat foarte distins, adică... era foarte elegant, foarte politicos. Vorbea despre lucruri destul de opulente si povestea, de exemplu, că a stat în Malaezia, şi că a lucrat în Singapore şi povestea despre întâlniri cu oameni de afaceri. Spunea că este somelier, că ar fi trebuit să aibă prezentări la Ambasada Marii Britanii", spune victima.
Convinsă că a întâlnit un afacerist prosper, tânăra a căzut în plasa escrocului sentimental. Deşi urma să se întoarcă la Bruxelles, unde lucra, bărbatul i-a promis că se vor vizita şi a convins-o să aibă o relaţie la distanţă. Numai că la scurt timp după ce femeia a plecat, escrocul şi-a pus în practică planul: a inventat că avea conturile blocate, ca să o determine să îi trimită bani.


"De acolo a început, de la faptul că avea contul blocat. Îmi tot cerea bani pentru diferite chestii, ca să poată să avanseze în afacerile lui, că altfel le pierdea.

O angajată a Comisiei Europene, idilă cu un recepționer care i-a luat banii

Şi de acolo a început o întreagă poveste: că a avut accident de motor, că e la spital...", spune femeia despre idila cu receptionerul.


Şi nu ar fi fost singura dată când bărbatul şi-a folosit sănătatea ca pretext pentru a stoarce şi mai mulţi bani de la iubita lui. Individul a inventat că în urma unor investigaţii medicale a descoperit că avea nevoie urgentă de o operaţie pe creier.
"Ca sa faca aceasta operatie ar fi avut nevoie de 2500 de euro, bani pe care femeia i-a si trimis, insa anchetatorii au descoperit ca in perioada 2015/2016, barbatul nu figureaza ca fiind vreodată internat aici la spitalul judetean din Brasov", relatează corespondentul Kanal D.

Idilă de zeci de mii de euro în Brașov. Înșelată de recepționer

Escrocul sentimental a demonstrat că este lipsit de scrupule chiar şi atunci când familia victimei a trecut prin clipe cumplite.
"La mijlocul lunii septembrie, fratele meu a murit și a fost un suport emoțional foarte mare și pentru mine, și pentru mama mea.
A profitat și de acel moment să îmi ceară bani în fața ușii apartamentului meu", spune victima.
După aproape un an în care tânăra i-a dat peste 40 de mii de euro, între cei doi au început să fie discuţii legate de returnarea banilor. Când şi-a dat seama că bărbatul găseşte scuze ca să nu îi înapoieze suma, femeia a căutat-o pe mama acestuia şi aşa a aflat că luni de zile a trăit în minciună. Acum, după un proces care a durat patru ani, victima și-a găsit dreptatea.

Escrocul a fost condamnat la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare. În plus, magistrații Curții de Apel Brașov l-au obligat pe individ să plătească prejudiciul creat iubitei sale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si