„Face ce face și tot la instanță ajunge! Cântăreață Lidia Buble pare să fie pe placul magistraților, care au chemat-o în fața lor, de această dată în calitate de martor. Artista s-a prezentat în instanță zâmbitoare și relaxată, dar a păstrat o tăcere de mormânt în fața presei”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Lidia Buble, față în față cu magistrații

Lidia Buble a dat cu subsemnatul la Tribunalul București, unde magistrații au chemat-o într-un dosar pentru luare de mită. Venită în calitate de martor, artista a pășit pe holurile instituției zâmbitoare și liniștită. Machiată natural, cu părul lăsat lejer pe umeri, Lidia și-a ascuns, însă, privirea, în spatele unor ochelari de soare, pe care nu i-a dat jos nici chiar când a intrat în sala de judecată.

Citește și: VIDEO- Lidia Buble, pe cale să fie martor într-un dosar de luare de mită

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Câteva minute. Atât a durat intervenția cântăreței în fața magistraților, care, la ieșire a abordat același tratament al tăcerii pe care l-a aplicat și la venirea în instanță.
În zadar au încercat jurnaliștii să obțină de la artistă o reacție. Lidia Buble a fost de neclintit pe tema prezenței sale în fața magistraților.
S-a lăsat, însă, înduplecată să vorbească doar când a auzit de fanii ei.
„- Pentru fanii dumneavoastră, ce mesaj le transmiteți?

- Să fie binecuvântați!”, a spus Lidia Buble.
Lidia Buble este deja obișnuită cu prezența în fața reprezentanților justiției, după ce, anul trecut, a fost condamnată la 1 an de închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității, pentru dare de mită. Prinsă în timp ce conducea sub influența alcoolului, artista a încercat atunci să scape de mâna lungă a legii și să dea mită polițistului care a oprit-o în trafic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si