Accident teribil în Timișoara

Incidentul s-a produs vineri, la intersecția Căii Circumvalațiunii cu strada Coriolan Brediceanu din Timișoara.

Victima este un tânăr de numai 22 de ani, care a ajuns în stare gravă la spital. Acesta traversase strada pe culoarea roșie a semaforului, moment în care a fost izbit în plin de un autoturism și aruncat zeci de metri. Impactul a fost surprins și de camerele de supraveghere.

Sunt imagini care vă pot afecta emoțional!

Citeste si: VIDEO| Grav accident în Cluj! Un bunic și nepoțica de numai 4 ani, loviți de o mașină pe trecerea de pietoni

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a condus un autoturism pe Calea Circumvalațiunii dinspre pasajul Jiului, iar la intersecția cu strada Coriolan Brădiceanu a surprins și accidentat un tânăr de 22 de ani, care se afla în traversarea străzii pe culoarea roșie a semaforului. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a tânărului de 22 de ani”, a fost comunicatul emis de reprezentanții IPJ Timiș.

Citeste si: Accident cumplit în Sălaj. Doi soți și-au pierdut viața după ce mașina s-a lovit de o autoutilitară

Totodată, polițiștii de la rutieră au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările continuând în acest caz. 

Citeste si: O familie tânără, distrusă într-o fracțiune de secundă! O clipă de neatenție a fost de ajuns, iar viața le-a fost spulberată într-un accident

VIDEO- Imagini cu un puternic impact emoțional!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si