Imagini de groază au fost filmate în Wuhan din China, metropolă de unde a izbucnit virusul fără leac. Mai mulți oameni se prăbușesc la pământ pe străzi din pricina bolii. Alții iau cu asalt spitalele, unde e un haos de nedescris.

Cel puţin 10 oraşe din centrul țării sunt izolate, iar autorităție s-au apucat să ridice un spital nou și spun că va fi gata în...

10 zile. La noi, muzicienii care au fost în China acuză că sunt ținuți în carantină cu forța. Atenție, sunt imagini și detalii care vă pot afecta emoțional!

Medicii disperați încearcă să facă ceva, dar mai mult nu pot. Aleargă îmbrăcați în costume speciale, care le acoperă tot corpul, și măști de protecție, ca să nu fie contaminați și ei în timp ce acordă primul ajutor.

Citeste si: VIDEO| Virusul ucigaș din China bagă în carantină milioane de oameni. Alerta a ajuns și în România!

Un alt război se duce în spitale, acolo unde locurile insuficiente creează panică și haos.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Oamenii se tem pentru viața lor și se înghesuie pentru a prinde un loc în fața, cu speranța că vor fi salavați de către medici.

Familiile noastre sunt îngrijorate în legătură cu condițiile în care lucrăm aici și devin și mai ingrijorați când văd știrile. Eu le spune emreu că suntem bine și suntem protejați aici, dar le spun asta ca să îi liniștesc. De fapt, sunt îngrijorată și mi-e teamă!

Citeste si: Decizie fără precedent din cauza coronavirusului. Ce se întâmplă în China?

Cu un așa asalt- autoritățile chineze au început- cu viteza luminii paercă- să construiască de la zero unui spital special, cu 1.000 de paturi. Ar urma să fie funcțional în doar.... 10 zile. Pe imaginile surprinse din aer se pot observa utilajele de mare tonaj ce au început deja să amenajeze terenul de 25 de mii de metri pătrați- pe care va ridicată clădirea.

Peste 10 orașe centrale care atrag zilnic zeci de mii de vizitatori, au fost închise pentru a împiedica răspândirea coronavirusului, printre care Beijingul, care a anulat toate ceremoniile de stradă pentru Anul Nou Chinezesc. Și un cunoscut parc de distracții și-a închis porțile. Transportul rutier, feroviar, maritim și aerian au fost și ele restricționate. iar în numeroase locații au fost instalate filtre în care oamenii sunt testați cu termometrul pentru semne de infecție.

Citeste si: VIDEO| Imagini dramatice din Wuhan, orașul lovit de coronavirus. Mai multe femei se bat pe mâncare, într-un supermarket

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În fața virusului nimicitor, oamenii se simt neputincioși. Mulți au golit deja piețele și magazinele în disperarea de a nu rămâne fără provizii.

Tarabele sunt goale, mai sunt doar câteva produse. Oamenii înceracă să cumpere tot din cauza panicii. E de necrezut! E înspăimântător să vezi goala piața!

La noi în țară- muzicienii care au venit din China acuză că sunt ținuți în carantină... degeaba.

Mai grav este că virusul ar putea ajunge și în Europa. Deja în Marea Britanie, 14 oameni sunt suspectați că ar fi fost infectați cu acest virus, iar boala continuă să se răspândească. Mai multe cazuri au fost deja confirmate deja în Singapore, Vietnam, Coreea de Sud, Japonia, Thailanda și Statele Unite.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si