Limbile de foc au inghitit pur si simplu acest urias depozit de marfuri generale aduse din China. Autoritatile au mobilizat la fata locului peste 70 de pompieri pentru a duce lupta cu focul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

De la Constanta au fost trimise autospeciale goale, care sa se incarce direct de la Tulcea pentru a ajunge mai repede la interventie. In sprijin au venit si pompieri din Braila!

Pompierii nu au putut patrunde inauntru deoarece acoperisul depozitului se putea prabusi in orice moment. In interior erau depozitate materiale combustibile.

Dupa aproape 9 ore cu flacarile incendiul a fost localizat. Autoritatile urmeaza sa stabileasca acum atat pagubele cat si cauzele care au dus la producerea valvataiei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si