Au apărit imagini cu mai multe cladiri prabusite in Albania dupa ce azi-noapte, la ora 03:54, tara a fost zguduita de un puternic seism. Oamenii au fugit panicati din casele lor ca sa-si salveze vietile, dar zeci de persoane sunt inca sub daramaturi.

Cutremurul a avut magnitudinea de 6,4 pe Richter si s-a produs la o adâncime de 10 kilometri, la nord de oraşul de coastă Durres si la doar 30 de kilometri de capitala Tirana, conform Institutului de geofizică al Statelor Unite.

Citeste si: Cutremur puternic în Albania: Sunt zeci de victime

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Scenele transmise de televiziunile locale arata dezastrul din Durres, cel mai grav afectat oras, al doilea oraș ca mărime din Albania.

Peste tot se vad daramaturi, un bloc cu 6 etaje s-a prabusit si a prins sub el 15 persoane. In alte cladiri au aparut crapaturi mari, zidaria a cazut, pereti intregi s-au prabusit.

Imagini terifiante din timpul cutremurului din Albania

Un barbat povesteste clipele de groaza prin care a trecut: Eram în dormitor când am simţit cutremurul. M-am dus în camera copiilor, dar uşa mi-a venit în faţă. Am ambele braţe rănite. A fost teribil, teribil!

Oamenii povestesc ingroziti cum locuitorii au ieşit în grabă din blocurile din Tirana, unii dintre ei cu copii în braţe. Mai multe cartiere sunt fara curent electric.

Citeste si: Proteste violente în Albania faţă de regimul prim-ministrului Edi Rama

La spitale continua sa soseasca victime, iar autoritatile nu pot face deocamdata un bilant final al mortilor si ranitilor.

A fost cel mai puternic seism din Albania din ultimii 30 de ani. Cutremurul s-a simţit pe o rază de mai multe sute de kilometri în zona Balcanilor. De aseară până azi dimineata, in aceeasi zona s-au mai produs 15 replici cu magnitudinea de peste 3, cea mai mare fiind de 5,3.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si