Acesta este momentul în care s-a dezlănțuit iadul la nuntă cu o mie de invitați. Paginile de socializare au distribuit imagini surprinse în timp ce artificiile aprind sala unde era petrecerea.
Cel puțin 115 persoane au murit, inclusiv mirele și mireasa şi alte 200 au fost rănite în incendiul care s-a răspândit cu viteză.

Peste 115 de morți la o nuntă din Irak. Tavanul sălii a luat foc

Dar autoritățile sunt convinse că bilanțul victimelor va crește.
Nunta se desfășura la Ninive, în nordul Irakului. Incendiul a izbucnit după ce au fost aprinse focuri de artificii, în timpul dansului mirilor.
Exact ca în cazul Colectiv, panourile inflamabile din clădire au ajutat la răspândirea flăcărilor, provocând căderea unor părţi din tavan.
Peste 800- 900 de persoane erau în interior.

Citește și: VIDEO- Alertă de incendiu la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara. 24 de micuți alături de părinți au fost evacuați

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pompierii și salvările sosite la locului incidentului au găsit imaginile teribile: oameni cu arsuri pe 50-60% din corp sau grav afectați de fumul inhalat, rămășite fumegânde, fiare contorsionate. Chiar după ore întregi, sunt încă focare deschise.

Disperarea supraviețuitorilor este dincolo de orice cuvinte. Acest bărbat era unul dintre nuntași. Și-a pierdut soția și fratele în incendiu, iar două fiice sunt date dispărute.

O anchetă a fost deschisă iar primul interogat este cel care deține sala de evenimente unde a avut loc tragedia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si