„Peștele și fructele de mare încep să-și facă tot mai mult loc în meniul celor care se pregătesc deja pentru sezonul cald. Ce variante au de ales știe colega mea, Mădălina Lambrinoc”, a transmis Silvia Ioniță, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Începe sezonul fructelor de mare

Mădălina Lambrinoc: Gustos și sănătos. Așa arată meniul de primăvară. Ce conține el mai exact știe Andrei Cristache.

Andrei, arată foarte bine și miroase pe măsură. Ce ne-ai pregătit?

Andrei Cristache: Și este foarte gustos. Am pregătit o masă plină de pește și fructe de mare. După o perioadă în care toată lumea a mâncat porc, gras, acum e momentul să revenim la un meniu sănătos.

Mădălina Lambrinoc: Hai să vedem! Să începem cu platoul din fața mea.

Citește și: VIDEO- Anamaria Botezatu, artista pasionată de gastronomie. Cântăreața iubește să petreacă timp în bucătărie

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Andrei Cristache: Aici avem un platou cu pește și fructe de mare, midii, hamsie, baby calamar și nelipsitul pește gustos.

Mai departe avem o salată cu fructe de mare. Toate fructele de mare din această salată sunt trase la plită, fără ulei și alte adăugări. Avem o supă făcută din fructe de mare. Mai departe avem un meniu prăjit în ulei pentru pofticioși. Avem și paste Nerodisepia, se numesc la noi. Sunt înnegrite cu cerneală de sepie și conțin tot fructe de mare.

Mădălina Lambrinoc: Mai departe, ajungem la un alt platou, pare a fi ceva mai dietetic.

Andrei Cristache: Ăsta este sută la sută dietetic. Este gătit fără ulei și fără chestii care ar putea îngrășa. Tot așa, un platou cu pește și fructe de mare. Avem midiile, avem creveții cu zucchini, peștele, calamari. Mai departe avem o porție de paste, tot la fel, cu fructe de mare, un platou mai mic pentru o singură persoană cu un tentacul de caracatiță și creveți.

Mădălina Lambrinoc: Și o să te rog să ne oprim la farfuria care mi-a atras cel mai mult atenția.

Andrei Cristache: Acest tentacul de caracatiță cu legume la grătar. Este absolut delicios și slab caloric.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si