Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Înșelată cu „metoda generalul”. Femeile trimit bani unui fals investitor în criptomonede

Inventivitatea infractorilor nu are limite când vine vorba să înșele și să facă rost de sume mari de bani. La Iași o femeie trăiește acum un coșmar după ce s-a încrezut cu inima și cu banii ei într-un individ care a lăsat-o fără 15 000 de euro. Ba chiar și cu un împrumut bancar.

,

Înșelată cu „metoda generalul” [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Înșelăciunea căreia i-a căzut victimă femeia din Iași este cunoscută sub denumirea de "metoda generalul". Impostorii se pretind a fi soldați americani și postează pe conturile de socializare fotografii menite să câștige inimile femeilor singure. După ce își aleg o victimă, susțin că nu pot comunica cu ea decât prin mesaje.

Primesc bani folosind „metoda generalul” 

La fel s-a întâmplat și de această dată când, cel care își spune Ronnie pe o aplicație de dating, susținea că lucreaza în Siria la o bază militară unde regulamentul strict nu-i permitea să telefoneze sau să vorbească prin videocall.

Femeia, de bună credință, i-a trimis cât a putut: 7.000 de euro. De restul s-a împrumutat la bancă.

Din punctul meu de vedere, această rețea, pentru că vorbim despre o rețea condusă de oameni inteligenți, care cred că au studii în psihologia umană. Până nu te întâlnești fizic cu persoana respectivă, cel mai bine ar fi să nu-i dai niciun ban..., a declarat Codrin Stupariu, avocat.

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO. O tânără de 29 de ani din Găești și-a prins soțul cu altă femeie în mașină. De necrezut ce a făcut!

Iubirea a costat-o amarnic și pe o bucureșteancă. 270 de mii de euro i-a dat, credea ea cu împrumut, unui tânăr care pretindea că investește banii în criptomonede. Individul a ajuns până la urmă pe mâna poliției și este cercetat pentru înșelăciune și fals informatic.



În ceea ce privește cazul de la Iași, când și-a dat seama că totul este o poveste trucată, femeia a făcut plângere la poliție. Rămâne de văzut când și mai ales dacă își va recupera banii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI