Dacă mai sunt întârzieri ale trenurilor și în această dimineață știe colega mea Larisa Rațiu, care se află în Gara de Nord din capitală. Bună dimineața Larisa. Așadar, cum se anunță ziua de azi pe șine?, a transmis Simona Pătruleasa.

Întârzierile trenurilor continuă

"Bună dimineața, Simona! Bun găsit tuturor!

În continuare sunt anunțate întârzieri ale trenurilor aici la Gara de Nord din București.

Dacă ne uităm chiar acum pe tabela vedem ca sunt timpi de așteptare chiar și de până la 90 de minute.

Vorbim despre trenurile venite dinspre Buzău și nu numai. Așa cum puteți vedea chiar acum în imaginile pe care vi le arată colegul meu, pe tabel apar întârzieri de până la șaizeci de minute pentru Galați și Bacău, iar cel mai puțin timp de așteptare în momentul de față este pentru ruta București-Craiova, unde sunt doar cincisprezece minute de întârziere. 

Am vorbit cu câțiva călători care așteptau aici in gară și îmi spuneau ca este o situație foarte dificilă pentru au fost nevoiți să aștepte chiar și câte o oră în frig. Cei care sunt navetiști și merg frecvent cu trenul au spus că este o situație care se repetă deja de mai mulți ani și că toate aceste întârzieri ale trenurilor le dau tot programul peste cap.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Vă reamintesc, în estul țării, mai multe trenuri au fost anulate din cauza viscolului.

CFR călători a anunțat că pasagerii care au bilete la trenurile afectate, își pot primi banii înapoi, la cerere", a transmis Larisa Rațiu.

Citește și: VIDEO- Valul polar a făcut ravagii în Europa. Accidente și școli închise din cauza vremii nefavorabile


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si