Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Inundații de proporții în Creta! Destinația preferată de români, SUB APE!

Ploile abundente de sâmbătă au dus la inundarea mai multor drumuri și poduri, în Grecia, în prefectura cretă din Iraklio.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

În Lasithi, mai multe persoane au rămas blocate în casele lor, în timp ce autoritățile și serviciile regionale au primit numeroase apeluri de ajutor.

Citeste si: Peste 150 de kilograme de droguri, găsite în ultimele zile pe litoralul Mării Negre

Echipajele municipale au fost trimise pentru a lua măsuri pentru evitarea daunelor ulerioare, deoarece au fost anunțate ploi abundente până luni.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Primarul orașului Archanes-Asterousia, Manolis Kokosalis, a avertizat poplația să fie precaută și să evide călătoriile, dacă acestea nu sunt absolut necesare.

Citeste si: Teodor Mărieş: Dosarul Revoluţiei este incomplet. O mare parte dintre persoanele vătămate nu au fost audiate

Vremea proastă a cauzat, de asemenea, probleme în alte părți ale țării, cu pagube raportate în mai multe orașe, conform ekathimerini.com.

Este pentru a treia oară în ultimele două luni când Creta se confruntă cu indundații. La începutul lunii martie, pagubele înregistrate s-au ridicat la 100 de milioane de euro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI