Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Jennifer Lopez, la vânătoare de reduceri în magazinele de haine

Jennifer Lopez iubește cumpărăturile si mai ales pe cele de Black Friday. Vedeta nu ratează ocaziile speciale de a face shopping la prețuri reduse. Recent, a fost surprinsă de paparazzi, la cumparaturi alături de logodnicul sau și de copii intr-un magazin de haine.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Jennifer Lopez e superbă, elegantă și se număra printre vedetele cele mai vânate de presa din America. De curand, actriță in varsta de 50 de ani a fost surprinsă de paparazzi alături de logodnicul sau Alex Rodriguez și fiicele lor la cumpărături de Black Friday prin magazinele din Beverly Hills.

Deși afară era destul de frig, Jennifer Lopez a ales o ținută cam subțire dar lejera pentru cumpărături. Vedeta de la Hollywood a apărut îmbrăcată într- o pereche de pantaloni de piele la care a asortat o maleta neagră și un palton în aceeași culoare iar în picioare a purtat o pereche de sneakersi din piele albi.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Jennifer Lopez arată senzațional la 50 de ani. Mesajul care a făcut-o să izbucnească în lacrimi

Jennifer Lopez a probat mai multe tinute si accesorii de lux.Pentru ca la final sa cumpere o palarie rosie cu boruri mari pentru ea iar pentru copii cateva pulovere in culori tari.

Nici Alex Rodriguez nu a plecat cu managoala, logodnicul vedetei a cumparat cateva malete din lana ptentru sezonul rece.

Daca vorbim de activitatea artistica a frumoasei artiste, Jennifer Lopez se bucura de succes cu ultimul sau videoclip, Medicine, care a strans pe YouTube aproape 28 de milioane de vizualizari.

Citeste si: VIDEO| Madonna, Jennifer Lopez sau Lady Gaga poarta bijuterii create de o talentata romanca! Cum a ajuns Narcisa sa produca bijuterii pentru starurile lumii?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI