,,O distracție de moment i-ar fi putut costa viața pe 2 copii din Galați. Au găsit un proiectil explozibil, vechi de peste 80 de ani și în loc să fugă, l-au luat în brațe și s-au pozat cu el. Ce s a întâmplat ulterior, vedem acum'', a transmis Simona Pătruleasa.

Joacă periculoasă cu un obuz

Acestea sunt imaginile de coșmar postate pe rețelele de socializare, care au înghețat sângele în vene privitorilor. Doi copii care se jucau la marginea satului Movileni au găsit un proiectil din al Doilea Război Mondial. Unul dintre băieți l-a luat în brațe, pentru poze.

Unul dintre băieți i-a trimis tatălui filmulețul pe telefon.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: VIDEO-Soluție salvatoare, în urma unei explozii în Dolj. Ce au făcut autoritățile, în urma incidentului

Un localnic a văzut întreaga scenă și i-a avertizat pe copii să lase proiectilul jos, pentru că ar fi putut exploda în orice clipă.

Tot omul a sunat la 112 iar o iechipă pirotehnică a ajuns acolo și a luat proiectilul în siguranță.

Aceste proiectile explozive nu trebuie transportate la centre de deșeuri, nu trebuie transportate in clădiri si nu trebuie lovite.

Astfel de dispozitive explozibile sunt găsite deseori pe câmpuri, unde se desfășoară activități agricole. Autoritățile insista să nu le atingem.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro: