Studiile arata ca in Bucuresti si Cluj se castiga cel mai bine in ceea ce priveste sectorul IT.  In timp ce in Capitala salariul mediu lunar depaseste 3.600 de lei, la Cluj sare de 3.100 de lei.

Specialistii estimeaza ca in cativa ani orasul din Ardeal ar putea depasi Bucurestiul pentru ca firmele care activeaza aici sunt din ce in ce mai puternice iar forta de munca tot mai buna.

Putini sunt angajatii din aceasta companie IT care si-au luat concediu in luna august.Cei care au ramas sunt insa rasfatati la serviciu.

Citeste si: VIDEO| Tinerii care salvează vieți gratis. Criza de medici se accentuează

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Ancuta Gogea angajat IT: Cand vii dimineata si esti somnoros si iti face colegul de la bar cafeaua si o face foarte buna, te ajuta sa iti incepi ziua mai in forta.

Ancuta lucreaza la aceasta firma de 13 ani. A ramas aici pentru ca angajatorul i-a oferit un mediu de lucru placut, pornind de la lucruri marunte, pana la cele care fac diferenta.

Pranzul gratuit la locul de munca, asigurari medicale sau reducerile de bilete la concerte si festivaluri sunt doar cateva dintre beneficiile pe care firma le ofera angajatilor.

De asemenea, in cladire exista mai multe spatii de relaxare si un bar unde tinerii pot iesi la o pauza cand doresc.

In plus, un departament se ocupa aici si de organizarea unor minivacante cu gasca de la serviciu sau team buildinguri si petreceri periodice.

Un alt plus pentru angajatii acestei firme il reprezinta sala de fitness de la parterul cladirii. Aici it-istii primesc abonamente la jumatate de pret si pot face miscare asistati de un antrenor personal.

Toate aceste beneficii sunt create pentru a le oferi angajatiilor un plus de confort si de motivatie la locul de munca.

Daca isi doresc, odata pe luna tinerii it-isti isi pot lua si zile mai libere cand pot munci de acasa.

Citeste si: Work and Travel 2019- tot ce trebuie sa stii despre acest program


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si