Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| Jucătorii naţionalei de tineret, primiţi pe aeroport cu aplauze

Cu o avalansa de aplauze si felicitari au fost primiti azi-noapte, pe aeroport, jucatorii nationalei de tineret! Sute de suporteri le-au multumit pentru ca au adus mandrie tarii la campionatul european, dovedind ca istoria pe teren se scrie nu cu scandaluri, ci printr-o lupta crancena dusa din dragoste pentru fotbal.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Echipa de aur de acum a Romaniei a avut parte de o surpriza uriasa la intoarcerea in tara. Desi avionul a aterizat tarziu in noapte, sute de fani i-au asteptat pe fotbalisti.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Fotbalistii au cantat alaturi de suporteri, au facut fotografii si au multumim pentru toata sustinerea de care s-au bucurat!

Romania a parasit in lacrimi, dar cu capul sus semifinala Campionatului European de Fotbal. Jucatorii nostri au fost la un pas sa castige, insa oboseala, mai presus decat inamicul, le-a ingreunat drumul spre victorie.

Devotamentul lor si dorinta de a merge mai departe, de a castiga pentru tara, raman, insa, in istorie, indiferent de final.

La ultimele doua meciuri- cel cu Franta si partida cu Germania, nu mai putin de 10 mii de romani au fost in tribune!

Talentul lor nu a ramas neobservat de marile echipe ale lumii! Mai multi jucatori au primit oferte bune din afara, iar presa din Spania anunta ca Ianis Hagi este cautat de Barcelona.

8 milioane de euro ar incasa constantenii pentru ca fiul Regelui sa joace alaturi de Messi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI