Close sidebar
Close sidebar

VIDEO. Kievul, sub asediul Rusiei. Șeful diplomației europene s-a refugiat într-un adăpost subteran

Rusia a lansat miercuri, 7 februarie, un atac masiv cu rachete asupra capitalei ucrainene Kiev, dar și asupra altor orașe din estul Ucrainei. Atacul vine în momentul vizitei la Kiev a șefului diplomației UE, Josep Borrell.

Sorin Negru,

Rusia, un nou atac cu rachete asupra Kievului

[Sursa foto: Kyiv Post]

DISTRIBUIE
acest articol

"Rachete deasupra Kievului şi estului Ucrainei", a informat pe Telegram şeful administraţiei militare a capitalei ucrainene.

Citește și: VIDEO- Războiul dintre Rusia și Ucraina aduce în discuții obligativitatea serviciului militar. În ce țări ar putea fi reintrodusă?

La scurt timp, acelaşi canal oficial a transmis că "mai multe rachete" se îndreptau spre Kiev.

Citeste si: Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cel puțin doi oameni și-au pierdut viața în bombardamentele de miercuri din capitala Ucrainei.

Şeful administraţiei militare a Kievului însuşi a confirmat în momentul bubuiturii că apărarea antiaeriană a fost activată şi a cerut locuitorilor capitalei să nu părăsească adăposturile până la încetarea alarmei.

Rusia, un nou atac cu rachete asupra Kievului

[Sursa foto: Kyiv Post]

Știre în curs de actualizare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI