Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Laura Crișan, fiica milionarului aruncat în aer cu mașina la Arad, dusă la audieri la București. Este suspectată că ar fi plătit asasinarea tatălui ei

Laura Crișan, fiica milionarului Ioan Crișan, asasinat în mai 2021 după ce mașina sa a fost aruncată în aer la Arad, a fost preluată de procurorii din Arad și dusă la audieri la București, la Înalta Curte de Casație și Justiție. În cursul dimineții de azi, au avut loc șapte percheziții în Arad, inclusiv la locuința Laurei Crișan.

Sorin Negru,

Laura Crișan, fiica milionarului Ioan Crișan, dusă la audieri la București

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Laura Crișan este suspectată de procurori că ar fi plătit asasinarea tatălui ei. Fiica omului de afaceri Ioan Crișan a fost dusă la audieri la Parchetul de pe lângă ÎCCJ, la București. Femeia nu a făcut nicio declarație la ieșirea de la percheziții.

Citește și: Un nou val de percheziții în toată țara. Sunt căutați și asasinii milionarului Ioan Crișan de la Arad. Fiica omului de afaceri, suspectată de implicare în atentatul cu bombă

Laura Crișan, suspectată de comandarea asasinatului de la Arad

Poliția Română și Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, au efectuat, miercuri dimineață, șapte percheziții domicilare, în cazul lui Ioan Crișan, omul de afaceri ucis în urmă cu peste trei ani, după ce mașina în care se afla a sărit în aer.

Polițiștii au luat în custodie patru suspecți, între care și fiica milionarului, Laura Crișan, care urmează să fie adusă în București pentru audieri. 

De ce este adusă Laura Crișan la București

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie informase că a preluat dosarul în ce privește explozia produsă în 29 mai 2021 a unui autoturism marca Mercedes Benz în parcarea unui magazin din cartierul Vlaicu- zona Lebăda, din Arad.

Motivul preluării de la Parchetul local a fost legat de „complexitatea cauzei, dată de gravitatea faptelor, impactul social major, aspectele de fapt investigate fiind extrem de grave”.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: Fiica afaceristului Ioan Crișan, ucis în atentatul cu bombă din Arad, printre suspecții principali- wowbiz.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Laura Crișan, fiica milionarului aruncat în aer cu mașina la Arad, dusă la audieri la București.

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

De ce este suspectată Laura Crișan de asasinarea tatălui ei

Laura Crișan, fiica omului de afaceri Ioan Crișan din Arad este suspectată că ar fi pus la cale asasinarea tatălui ei, după ce ar fi apărut neînțelegeri cu privire la bani între cei doi.

Patru persoane sunt vizate de percheziții, ele fiind în cercul de suspecți. Este vorba despre fiica lui Ioan Crișan și trei bărbați. 

Potrivit surselor din anchetă, unul dintre bărbaţi, frizer de meserie, era expert în electronică şi ar fi participat la realizarea bombei cu material exploziv adus din Serbia, la comandă. Ceilalți doi ar fi pus în aplicare asasinatul.

Laura Crișan a spus de-a lungul anilor că a fost audiată o singură dată în cazul morții tatălui ei și că nu a fost ținută la curent de anchetatori cu stadiul în care se află ancheta.

Cum a fost asasinat Ioan Crișan în urmă cu trei ani

Atacul cu bombă de la Arad a fost o explozie de mașină pe Calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad, care a avut loc în dimineața zilei de sâmbătă, 29 mai 2021.

Citeste si: Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern- kfetele.ro

Citeste si: Cât ar fi plătit fiica milionarului Ioan Crișan pentru a-și ucide tatăl. Laura Crișan a fost arestată. Detalii cutremurătoare din anchetă- radioimpuls.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Explozia l-a ucis în parcarea unui supermarket pe omul de afaceri Ioan Crișan în propria mașină.

Masina lui Ioan Crisan, aruncată în aer

[Sursa foto: Special Arad]

Știre în curs de actualizare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI