„Mergem acum la o academie de gimnastică unde copiii învață tainele acestui sport direct de la multiplul campion mondial și european, Marian Drăgulescu. Colega mea, Mădălina Lambrinoc, ni se alătură cu detalii”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Marian Drăgulescu îți pregătește micii gimnaști

Mădălina Lambrinoc: Vin cu o veste foarte bună înainte de toate. Beneficiile acestui sport se văd încă din primele luni de activitate, mai exact de la grupele de începători.

Așadar, nu vorbim despre beneficii numai la grupele de performanță. Care sunt aceste beneficii știe Marian Drăgulescu. Marian, ce beneficii are gimnastica pentru copii?

Citește și: Horoscopul saptamanii 18-25 martie 2024: Vărsătorii se întâlnesc cu destinul în această săptămână. Capricornii învață lucruri noi

Marian Drăgulescu: Salutare în primul rând și bine ați venit la noi acasă. Gimnastica e sportul pe care îl poate începe un copil de la o vârstă foarte fragedă, chiar începând și de la un an. Noi avem cursuri cu copii cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani, dar intenționăm să mai deschidem o grupă unde copiii pot veni cu părinții chiar de la un an până a trei ani.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mădălina Lambrinoc: Înainte de toate, se dezvoltă armonios, însă pe lângă dezvoltare armonioasă, ce alte beneficii mai are?

Marian Drăgulescu: Foarte multe beneficii. De la coordonare, concentrare, motricitate, flexibilitate, lucru în echipă, depășirea fricilor, dobândirea încrederii în forțele proprii. Noi facem aici inițiere în gimnastică pentru un stil de viață sănătos, dar îi și pregătim pentru înalta performanță atât în gimnastică, cât și în alte discipline sportive.

Aici dobândesc acele calități care îi ajută pe ei să meargă mai departe și să performeze și în alte discipline sportive.

Mădălina Lambrinoc: Văd foarte mulți copii. Se dă un examen de intrare sau poate să vină oricine să încerce gimnastica?

Marian Drăgulescu: Bineînțeles. E fără examen la noi. Chiar și la început când vin, copiii nu sunt familiarizați cu aceste elemente, aceste saltele, echipamente ajutătoare, dar fiecare copil învață și se dezvoltă aici la noi și începe să stăpânească din ce în ce mai bine elementele cu care lucrăm”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si