"E forfotă mare la centrele SPA, doamnele profită din plin de sezonul rece ca să-și pregătească trupurile pentru vară. Pe lângă masajele de relaxare, la mare căutare sunt și terapiile anticelulită. Dar cu mai multe amănunte ni se alătură colega mea, Mădălina Lambrinoc. Bună, Mădălina!", a transmis Cristina Dorobanțu.

Masajul cu ventuze și bambus, vedeta iernii

- Ce poate fi mai plăcut decât să scapi de celulită, în timp ce te relaxezi? Cum se întâmplă asta, ne spune chiar acum, Cristina Firanță.

Cristina, te rog, să ne explici ce se întâmplă în acest moment, a transmis Mădălina Lambrinoc, reporter Știrile Kanal D.

Pentru masajul anticelulitic noi folosim o combinație între ventuze și bățul de bambus, a spus Cristina Firanță. 

- O să te rog să ne explici în acest moment de exemplu ce se întâmplă cu ventuzele?

Încălzim zona o pregătim pentru masajul anticelulitic, a spus Cristina Firanță.  

- Ce simte clienta în acest moment văd că s-a înroșit puțin?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Clienta simte foarte puțină presiune, dar nu doare, nu, absolut deloc, zona doar se încălzește, a spus Cristina Firanță.  

- După care cum se continuă?

Continuăm cu masajul anticelulitic, de masaj cu bambus. Este un pic mai intens decât partea cu ventuză, a spus Cristina Firanță.  

- Cât durează?

Între cincizeci și optzeci de minute.

Indicat ar fi între două și trei ședințe pe săptămână. Vrem să specificăm că celulita nu se duce din prima ședință, ci ar trebui să vină cel puțin de două trei ori pe săptămână ca să se văd rezultate, a spus Cristina Firanță.

Citește și: VIDEO- Cursurile de balet, o altfel de terapie. Stresul și agitația zilnice determină tot mai multe persoane să își găsească o oază de relaxare în dans


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si