Furtuni puternice au lovit insula grecească Skiathos marți, 5 septembrie, declanșând inundații și canalizând torenți înfricoșători până pe străzile orașului.

Citește și: Cine era polițista de 22 de ani care și-a găsit sfârșitul în prima zi de vacanță în insula Corfu

Olivera Draia, o turistă care vizitează insula, a filmat apa care a transformat drumurile în râuri și se îndreaptă cu viteză spre portul orașului Skiathos.

Scenele au fost filmate în jurul orei 17:15, ora locală.

Poliția a interzis circulația rutieră pe Skiathos în urma ploilor intense din ultimele 24 de ore.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Între timp, autoritățile au spus că un bărbat a fost ucis în Volos- pe continentul grec- când un zid s-a cedat și a căzut peste el, în timp ce un alt bărbat a fost dat dispărut, iar poliția se crede că a fost dus de puhoaie.

Un al doilea deces a fost confirmat miercuri în Grecia în urma furtunii Daniel care a adus precipitaţii record în această ţară, a relatat miercuri postul public de televiziune ERT.

Pompierii au recuperat trupul neînsufleţit al unei femei vârstnice în localitatea Paltsi, situată pe muntele Pelion, la est de oraşul-port Volos, în Grecia continentală, a precizat presa elenă.

Imagini înfricoșătoare din Volos: mașini luate de mare

Accesul către numeroase localităţi afectate de furtuni este blocat din cauza alunecărilor de teren, iar în unele cazuri nu există acces la electricitate, reţea de telefonie mobilă şi internet.

Autorităţile şi media au anunţat miercuri că precipitaţiile produse marţi au fost cele mai abundente de la debutul măsurătorilor meteo în această ţară.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Recordul de precipitaţii s-a produs în oraşul Zagora, la nord-est de Volos, unde s-a înregistrat o cantitate echivalentă cu 754 de tone de ploaie pe 1.000 de metri pătraţi, potrivit Agenţiei Meteorologice din Grecia (EMY) şi a unei relatări din ziarul Kathimerini.

Sute de persoane au petrecut noaptea pe feribotul Superstar, în apele marine din largul oraşului-port Volos, după ce poliţia a interzis ambarcaţiunii să tragă la ţărm întrucât portul era inundat, iar traficul în oraş se desfăşura cu dificultate.

Miercuri dimineaţă, feribotul, deţinut de compania Seajets, se afla în continuare la o distanţă de câteva mile marine de port, aşa cum se poate vedea pe platforma de monitorizare a traficului maritim MarineTraffic. 

Imagini horror din Volos

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si