Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | ”Mi-au vândut mortul cu 100 de lei”

Noul coronavirus se răspândește periculos în nordul țării unde au mai apărut două noi focare: la o mănăstire, maicile s-au îmbolnăvit de COVID, iar la un centru de îngrijiri paliative, aproape toți pacienții și mare parte din personal au fost depistați pozitiv. În vreme ce bolnavii se sting în brațele salvatorilor greu încercați, profitorii calcă pe cadavre, în goana după câștig! Un fost polițist care și-a pierdut recent tatăl spune că a fost pus în situația de a da șpagă ca să poată lua acasă sicriul cu trupul neînsuflețit. "Mi-au vândut mortul cu o sută de lei", spune bărbatul.

A.M.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Chitanța pe care spera s-o primească n-a mai venit pentru că cei 100 de lei nu reprezentau vreo taxă. În limbaj popular, banii sunt o șpagă cerută printr-un apropo chiar de una dintre angajatele de la morgă. "Atenția" a așteptat-o cu sicriul pe masă fără să-i pese de durerea fiului venit să ia trupul tatălui acasă.

    Întâmplarea ar fi avut loc în ziua când morga spitalului număra 17 decedați, toți răpuși de COVID și, în ciuda absurdului, n-a culminat cu o plângere, așa că s-a tot repetat. Un alt bărbat susține că n-a știut ce plătește, dar s-a văzut obligat să pună aceeași sumă, în cutia indicată.

    Una dintre angajatele acuzate că a cerut mită susține că de fapt a fost greșit înțeleasă de rudele morților.

    Apropul ar fi fost, de fapt, în glumă.

    Citeste si: O asistentă a murit după ce a căzut de la etajul al doilea. Medicii au lăsat-o să aștepte de teama că poate fi infectată cu coronavirus

    ”Și-acum dacă veniți sunt două cutii, pe una scrie "Bunuri, rezerve" și în alta de pantofi, sunt telefoanele noastre pentru că noi lucrăm cu COVID  și se repede la cutie și zice "Asta ce e?" Asta e Cutia Milei.

    Eu am glumit, domnule, că lucrez în morgă și am spiritul umorului”, spune aceasta

    Citeste si: Dosar penal după scenele incredibile de pe Aeroportul Cluj. Mai mulți muncitori veneau din Suceava

    VIDEO| ”Mi-au vândut mortul cu 100 de lei”

    Citeste si: Data exactă la care vor fi virate tichetele sociale în luna octombrie. Banii intră direct pe carduri- kanald.ro

    Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

    Citeste si: Două femei care căutau de mâncare au fost ucise de un fermier și date la porci- antena3.ro

    Parchetul n-a apreciat umorul, s-a autosesizat și a deschis o anchetă. Învinuirile care ar trăda o practică nepermisă și inumană a angajaților de la morga spitalului vin într-un moment în care Suceava pare pierdută, în lupta cu boala.

    În ultimele 24 de ore, alte două noi focare au apărut în județ: 9 maici de la Mănăstirea Dragomirna- un simbol al Bucovinei- au fost diagnosticate cu COVID, iar Spitalul de

    Îngrijiri Paliative Ilișești, care adăpostește pacienți în faze terminale, a intrat în carantină. 31 de bolnavi și 28 de angajați ai centrului au fost depistați pozitiv.

    În ambele cazuri, se fac anchete epidemiologice.

    Citeste si: Coronavirus România. Au fost înregistrate 17 noi decese. Bilanțul a urcat la 246

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI