Pe lângă voucherele pentru alimente, mai mulți cetățeni vor beneficia acum de un nou ajutor din partea statului. Este vorba de peste 2 milioane de români care vor primi 700 de lei din această toamnă. Decizia autorităților vine în urma creșterii alarmante a costurilor pentru energie.

Beneficiarii vor primi acest ajutor prin intermediul Poștei Române. Ulterior, vor folosi acești bani atât pentru plata facturilor la gaze naturale, electricitate sau energie termică, cât și pentru a cumpăra materiale pe care să le folosească la încălzirea caselor în timpul iernii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Război între Iran și Israel. Israelienii sunt apărați de Marea Britanie și Statele Unite. Joe Biden: ”Atacul a eșuat”- wowbiz.ro

Mai mult decât atât, aceste vouchere sunt emise în colaborare cu ANAF, STS, Ministerul Muncii și Ministerul Afacerilor Interne. Cu toate acestea, beneficiarii trebuie să îndeplinească anumite condiții. Care sunt acestea, dar și cine sunt cei care vor primi 700 de lei din partea Guvernului? Citește mai mult pe WOWbiz.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si