Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Milionar la doar 21 de ani. România a dat lumii minți sclipitoare

România a dat lumii minți sclipitoare și e în stare să genereze multe altele. Facem cunoștință în această seară crucială cu tineri care le-ar putea da autorităților adevărate lecții despre cum să reușești să duci la bun sfârșit niște lucruri mărețe. Și nu într-o viață! Primul e Sebastian Dobrincu. La numai 21 de ani, e cel mai tânăr milionar din Silicon Valley. Românul este în topul Forbes "cei mai bogati europeni sub 30 de ani". Detine deja trei companii in domeniul IT-ului in America si e cautat de geniile de Apple si Facebook.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

El este Sebastian Dobrincu- romanul-fenomen, care, la numai 21 de ani, a devenit un nume respectat in lumea gigantilor informaticii. Performantele sale uimesc companii precum Apple, Facebook, Tik Tok si Spotify, care se lupta sa il aiba ca partener de business. La varsta cand altii ca el, nici nu se gandesc sa-si croiasca un drum in viata, el este deja om de afaceri de succes. Se imparte intre America, Romania si restul lumii unde e invitat ca speaker international.

Sebastian este unul dintre cei mai tineri milionari pe care Silicon Valley i-a dat vreodata: e deja in lista top Forbes a celor mai bogati si tineri 30 de europeni. Însă banii nu au fost niciodată scopul lui în viață.

Citeste si: Locatarii unui bloc din Bucureşti, evacuaţi după ce un bărbat a anunţat la 112 că a găsit un obuz, în apartamentul bunicii

”Primul million nu a fost niciodata ambitia mea sau dorinta mea sa fac primul million, e mai putin important cand am facut primul million, e mai important ca am creat valoare, am creat suficienta valoare incat sa fie renumerata in felul asta”, spune Sebastian.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Il intalnim in Bucuresti. Cu greu si-a rupt din programul incarcat o ora ca sa stea de vorba cu noi. In spatele povestii de succes descoperim un tanar simplu si mai ales modest, care nu iese in evidenta cu nimic.

Oricat de uimitor pare, Sebastian este un autodidact: a invatat tot ce stie de pe Internet si din tutoriale. La 6 ani l-au fascinat jocurile și a reusit în cele din urmă sa creeze sigur primul sau joc pe calculator.. o aplicatie de sah. Era in clasa intai.

Citeste si: Alegeri prezidențiale 2019. Mesajul DUR al unei românce către ”Veorica”

Pe la 9 ani a făcut primii 60 de dolari.

Pentru el erau ca milioane. I-a economisit, căci voia să-și cumpere un smartphone. La 11 ani a invatat sa faca softuri si de acolo a urcat fulgerator pe culmile succesului.

În vreme ce acasă, școala îi punea bețe în roate, gigantii informatiici mondiale deja aflasera de el si ll-au invitat in Statele Unite sa-l cunoasca. La numai 17 ani, Sebastian fonda in Statele Unite platforma Storyheap, care a devenit imediat lider de piata pe zona de social media content marketing. Succesul acestei aplicatii i-a adus clienti faimosi printre care Selena Gomez si Justin Bieber. Dupa succesul fulminant al Storyheap, tanarul a pus pe picioare o companie care ajuta brandurile sa-si mareasca influenta pe platforme de social media. Printre clienti se numara si cateva faimoase case de productie.

Citeste si: Iohannis vs Dăncilă: rezultat surpriză al votului până la 12:30

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Acum locuieste intr una din zonele exclusiviste din Los Angeles, in cartierul milionarilor si a staturilor de la Hollywood, intr-o casa aflata la numai doua minute de plaja. Parintii au ales sa ramana in tara, asa ca Sebastian vine lunar in Bucuresti sa ii vada.

Pentru multi povestea lui poate parea virtuala. E greu sa crezi ca la 21 de ani poti avea ceea ce altii n-au dupa o viata intreaga, dar nimic nu e imposibil. Cheia reusitei e...munca.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI