Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Minora abuzata de un vecin. Fata este insarcinata

Caz revoltator intr-o localitate din judetul Gorj. Un barbat de 63 de ani este cercetat de politisti, după ce ar fi intretinut relatii sexuale cu o minora de 13 ani. Totul a iesit la iveală cand bunica fetei a mers cu ea la medicul de familie pentru un control si a constatat ca aceasta este gravidă.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Minora de 13 ani din comuna Negomir se pare ca ar fi ramas insarcinata cu un vecin ei, in varsta de 63 de ani. Bunica fetei a banuit ca ceva este in neregula cu ea, asa ca a dus-o la medic. Acolo mare i-a fost mirarea cand a aflat ca fetita pe care a crescut-o ani de zile este gravida in 5 luni.

Citeste si: Fiica lui Aurelian Preda îl acuză de abuz sexual pe un cunoscut interpret

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Parintii copilei sunt despartiti, iar ea locuia impreuna cu surorile sale la bunica din partea tatalui, care este plecat in stainatate.

Politistii l-au retinut pentru 24 de ore pe barbatul care ar fi lasat-o gravida pe copila de 13 ani,insa astazi el va fi eliberat si cercetat sub control judiciar pentru infractiunea de act sexual cu un minor.

Citeste si: Fata care l-a acuzat pe Cristi Tabără că a abuzat-o sexual vrea să trateze depresia şi anxietatea online! Uite cum arată azi Alexandra Bodnaru!

In cazul in care va fi gasit vinovat, barbatul risca intre un an si 5 ani de inchisoare. Intre timp copila a primit consiliere psihologioca si va fi internata intr-un centru maternal din cadrul Directiei pentru Protectia Copilului, unde va duce sarcina la bun sfarsit.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI