In stilul anilor 20, exact ca in filmul Marele Gatsby. Asa vor arata multe dintre nuntile anului 2020, spun specialistii. Evenimentele inspirate din filme celebre reprezinta un trend major pentru noul sezon, iar cei care lucreaza in domeniu au deja propuneri pentru miri.

Marius Pop- decorator: Anul acesta se poarta mai mult simmplu, asta conteaza, sa fie cat mai minimalist. Noi pe ideea asta mergem, minimalist, simplu si putin glam.

Incepand de la tinute, pana la decor, totul trebuie sa fie in acelasi stil.

Citeste si: Gigi Becali aniversează 25 de ani de la căsătoria cu Luminița. Ce secret ascunde cuplul Becali

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Anca Macarie- wedding planner: Am mers pe variante de auriu combinat cu negru si avem multe elemente de décor din mediul natural. Avem penele de paun care erau specifice acelor petreceri in stilul anilor 20 si a petrecerilor organizate de Great Gatsby, am realizat si flori din hartie, am adaugat albastru fiind culoarea anului 2020, cumva am facut o paralela din stilul acela vechi si stilul nostrum actual din 2020.

Moda anului în materie de nunți

Si nu doar de aici se pot inspira viitorii insuratei. Pentru iubitorii basmelor si povestilor cu printi si printese exista tematica Cenusaresei.

Flavia Besoiu- florist decorator: Am încercat să creem un decor floral natural care să redea frânturi din povestea Cenusăresei. Am păstrat și tendințele anului care presupun decoruri florale supradimensionate.

Organizatorii de nunti spun ca aceste imagini spectaculoase pot fi realizate atat prin tinutele miriilor, rochia cu trena si celebrii pantofi ai Cenusaresei, cat si prin aranjamentele florale.

Citeste si: Horoscop 2020. Cea mai norocoasă zodie din acest an- Previziuni pentru toți nativii

Daca in cazul mireselor, rochia poate fi adaptata la orice tematica, mirii nu isi pot gasi atat de usor tinute care sa ii scoata in evidenta.

Dan Rusan-manager atelier creatie costume: Avem aici, de exemplu, o inspiratie din celebrul James Bond, o inspiratie putin mai veche din filmul Cassablanca sau ceva mai lejer de plaja, poate un Brad Pitt si bineinteles avem ceva foarte nou pe piata o captuseala personalizata.

Moda anului în materie de nunți. Idei de la târguri

Silvia Cseh- corespondent Stirile Kanal D: In cea mai importanta zi din viata lor, mirii anului 2020 se pot simti ca niste adevarate staruri de Hollywood. Pentru nunta lor tematica pot inchiria una dintre aceste masini desprinse parca din filme.

Cei care aleg sa isi organizeze nunta dupa o tematica de film gasesc o multime de idei si oferte la targurile de nunti organizate in aceasta perioada in tara.

La inceput de an, numai la Cluj Napoca sunt pregatite sapte astfel de evenimente.

Citeste si: Rochii de nunta pentru mama miresei si soacra de la Croitorie Picasso


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si