Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Moment devenit viral surprins la parada de 1 Decembrie! Un jandarm cade de pe cal

Un moment inedit a fost surprins în timpul paradei de 1 Decembrie. Un jandarm cade de pe cal în timp ce încerca să îl încalece.

M.A.,

Moment inedit surprins la parada de 1 Decembrie! Un jandarm, filmat în momentul în care cade de pe cal

[Sursa foto: imagini amator ]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Jandarmul cade de pe cal

Un martor a filmat scena cu telefonul mobil. Imaginile s-au viralizat rapid pe rețelele de socializare.

Se poate observa cum, jandarmul, împreună cu mulți alți colegi, se afla în zona Pieței Presei Libere din Capitală. 

La un moment dat, jandarmul vrea să încalece calul, însă își calculează greșit pașii și se răstoarnă. Animalul se sperie, însă este calmat de un alt coleg al jandarmului.

Citeste si: VIDEO| O autospecială a Jandarmeriei s-a răsturnat într-un șanț nesemnalizat de pe Șoseaua Fundeni din București

Reacția Jandarmeriei:

Reprezentanții Jandarmeriei Române au reacționat în urma acestui incident și au anunțat că ”a fost constituită o comisie de cercetare disciplinară prealabilă”. 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini șocante din camera de hotel de unde s-a aruncat pe geam Liam Payne. Artistul a spart totul, masa era plină de droguri- antena3.ro

„Referitor la incidentul care a avut loc în zona Pieței Presei Libere, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

Incidentul a fost adus la cunoştinţa comenzii DGJMB, care a dispus imediat constituirea unei comisii de cercetare prealabilă. Pe baza concluziilor preliminare, vă informăm că a fost constatat un comportament individual izolat, care aduce atingere onoarei şi demnităţii militare, iar măsurile de sancţionare vor fi stabilite în cadrul consiliului de onoare.

Citeste si: Polițiști, mascați și jandarmi pentru a opri un scandal. O femeie a ajuns la spital

De asemenea, vă informăm că vor fi efectuate şi demersuri pentru constituirea DGJMB ca parte civilă pentru prejudiciile de imagine aduse de comportamentul angajatului nostru.

Reiterăm faptul că nu vom tolera nicio formă de abatere de la principiile solide pe care este clădită instituția noastră și vom comunica, în continuare, cu celeritate, concluziile verificărilor pe care le-am demarat.”

Citeste si: Mesaj împotriva președintelui României, la parada de 1 Decembrie: „Iliescu a chemat minerii, Iohannis a chemat PSD-ul”

VIDEO- Momentul care a devenit viral:

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI