Imagini înfricoșătoare au fost transmise din cabina unui avion care este zguduit violent din cauza turbulențelor puternice, în timp ce zboară direct prin uraganul Milton, potrivit News.com.au.

Citește și: VIDEO „Va fi o furtună catastrofală”. Evacuări în masă din calea uraganului monstru

Uraganul Milton se apropie ameninţător de Florida, iar cercetătorii au vrut să colecteze noi date despre furia naturii.

Agenția americană NOAA a trimis o aeronavă în centrul uraganului pentru a colecta date legate de cercetarea uraganelor și de a ajuta la îmbunătățirea prognozei furtunii. 

Imaginile filmate pe fereastra laterală a avionului Lockheed WP-3D Orion, denumită „Miss Piggy”, arată curenții înfricpșători care lovesc atelajul și aripile aeronavei.

„Călătorie accidentată în uraganul #Milton pe@NOAA WP-3D Orion”, a scris Centrul de operațiuni NOAA într-o postare pe X.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O ciclistă din România și-a făcut cont pe OnlyFans ca să-şi poată cumpăra bicicleta pentru Olimpiada de la Los Angeles- antena3.ro

Citeste si: Cum arată acum Pamela Anderson. A eclipsat marile vedete la un eveniment în New York| GALERIE FOTO- wowbiz.ro

În interiorul avionului se aflau cel puțin patru cercetători NOAA.

În imaginile de mai jos se poate vedea cum pasagerii sunt zdruncinați puternic de mișcările dezordonate ale aeronavei, iar diverse lucruri zboară prin interiorul cabinei.

Panică la bordul avionului

 

Cel mai puternic uragan din acest secol?

Milton ar urma să devină un "uragan major şi periculos" atunci când ajunge pe coasta de vest a Floridei în cursul nopţii de miercuri spre joi, a precizat NHC în ultimul său buletin.

Milton ar urma să atingă uscatul în acest stat din sud-estul SUA, al treilea cel mai populat din ţară, în noaptea de miercuri spre joi, după ce luni a urmărit coasta nordică a peninsulei mexicane Yucatan. 

Uraganul Milton ar putea fi cea mai periculoasă furtună care loveşte Florida în ultimul secol, a avertizat marţi preşedintele Joe Biden, în marja unei reuniuni cu consilierii săi la Casa Albă pentru a evalua starea pregătirilor.

"Trebuie să evacuaţi acum, este o problemă de viaţă sau de moarte", a afirmat de asemenea preşedintele american, care s-a adresat locuitorilor din Florida (sud-est), unde acest uragan considerat "extrem de periculos" urmează să sosească miercuri.

Joe Biden a renunţat la deplasările prevăzute la sfârşitul săptămânii în Germania şi Angola, 'având în vedere traiectoria şi forţa prognozate pentru uraganul Milton', a anunţat marţi Casa Albă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si