Tânărul de 26 de ani bănuit că și-a jefuit bunicul, un bătrân înstărit din capitală, a fost arestat. Laolaltă cu el au ajuns după gratii și complicii, trei la număr. Indivizii ar fi înscenat un accident, iar după ce au pus mâna pe seif, ar fi scos din bijuteriile și ceasurile de peste 70 de mii de euro și le-ar fi dus la amanet, a transmis Cristian Sabbagh.

Nepotul bănuit că și-a jefuit bunicul, arestat

"Domne, eu l-am iertat, dar pentru ce a făcut, justiția să își facă treaba... mie îmi e frică acum să nu vină să îmi pună ceva la mașină", a declarat bătrânul jefuit.

La șase zile de la jaf, nepotul bătrânului de 79 de ani și cei trei indivizi care i-au fost complici, au fost încătușați. Potrivit anchetatorilor, tânărul de 26 de ani, care știa că-n seiful bunicului zac bani, bijuterii și ceasuri extrem de valoroase, estimate la peste 70 de mii de euro, ar fi înscenat un accident ca să-l tâlhărească.

Astfel, un individ de 40 de ani, taximetrist de meserie, l-a sunat pe Liviu Gavrilă și i-a spus că i-a lovit mașina din parcare. Cât timp bătrânul a coborât și a stat de vorbă cu el, circa 20 de minute, nepotul, care avea cheile de la apartament, a deschis ușa, iar alți doi indivizi au intrat și au luat seiful pe sus.

După jaf, cei patru s-au dus într-o localitate din Ilfov, unde au tăiat seiful, să scoată averea bătrânului din el.

„După ce au reușit să spargă seiful și să sustragă bijuteriile, banii și documentele din interior. Hoții l-au aruncat în acest lac de acumulare din Mihăilești, iar ulterior au reușit să vândă bunurile de valoare la un amanet!”, a transmis Adina Iliescu, jurnalist Știrile Kanal D.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Fiul bătrânului, adică tatăl nepotului, e convins că tânărul s-ar fi înhăitat în anturaje dubioase care l-ar fi adus pe acest drum periculos.

„Aici sută la sută e anturajul... sunt sigur că sunt recidiviști. Recidiviști... să fi luat ceva droguri!”, a declarat fiul bătrânului.

Bătrânul mărturisește că e absolut șocat și trăiește cu spaimă acum. I-a dat nepotului totul. Tocmai de aceea nu-i vine să creadă de ce a fost în stare.

„I-am făcut acest contract pe toată averea... lângă Banca Națională!... o garsonieră cumpărată... am dat 35 de mii de euro pe ea! Nu m-a mai cunoscut!”, a declarat bătrânul jefuit.

În plus, i-ar fi făcut tânărului de 26 de ani împuternicire pe banii din conturi, iar într-o bună zi, s-a trezit fără economiile de peste o sută de mii de euro.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Nepotul bătrânului și cei trei complici au fost arestați preventiv, fiind acuzați de furt calificat!

Citește și: Presupusul asasin al lui Adrian Kreiner spune că a fost şocat să afle că afaceristul a murit şi că "doar i-a dat somn". Costinel Zuleam e încă liber


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si