Asaltat de zeci de reporteri si cameramani, Neymar, care a fost adus la sectia de politie intr-un scaun cu rotile dupa accidentarea de la cel mai recent meci, a trebuit sa-si mentina calmul in fata presei si a anchetatorilor.

Zambetul fotbalistului inseamna acum speranta exprimata de catre echipa sa de avocati si mesajele de sprijin primite chiar si de la presedintele Braziliei.

JAIR BOLSONARO, PRESEDINTELE BRAZILIEI: Neymar este un copil! Trece prin momente grele acum, dar eu cred in el!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Dintr-o camera izolata de hotel, Naijla, tanara care il acuza de abuz si agresiune fizica, si-a facut curajul sa vorbeasca pentru prima data public despre cosmarul care a lasat traume adanci!

Acuzatii impotriva lui Neymar. Ce spune victima

Naijla: Imi doream foarte mult sa fiu cu Neymar! Cand am ajuns acolo [n.r. la hotel] totul era bine, mesajele erau frumoase! Yuhu! Dar...

imediat, el a devenit foarte agresiv! Era total schimbat fata de baiatul cu care vorbisem pana atunci!

Fata sustine ca a fost batuta si batjocorită doar pentru ca a vrut sa se asigure ca relatia lor intima va fi una protejata!

Nici in momentul in care i-ar fi strigat sa se opreasca, pentru ca o raneste, Neymar nu ar fi ascultat-o! Tanara explica faptul ca, dupa abuz, a continuat sa comunice cu Neymar prin mesaje pentru ca inca nu realiza ce i se intamplase! Cand a iesit din soc, a sunat un avocat si a cerut sa

i se faca dreptate.

Neymar si avocatul sau ar fi incercat sa-i cumpere tacerea, inainte ca fotbalistul sa posteze pe internet mesaje si fotografii intime cu fata, in incercarea de a-si dovedi nevinovatia, de a demonstra singur ca relatia lor a fost una de comun acord, si nu un abuz! Acele mesaje devin acum noi capete de acuzare impotriva celebrului fotbalist, pentru: încălcarea secretului corespondentei si chiar pornografie!

Neymar spune ca totul este o inscenare, facuta cu scopul de a-l santaja ulterior! Este sustinut in aceasta varianta si de o intregistrare video, facuta publica de o televiziune din Brazilia. In imaginile filmate intr-o camera de hotel, se vede ca, de fapt, Najila il loveste pe celebrul fotbalist!

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si