Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | „Noul Putin e chiar mai periculos” Invazia rușilor în Ucraina ridică semne de întrebare referitoare la starea de spirit a președintelui Vladimir Putin

Serviciile de Informații Americane încearcă să anticipeze următoarea mișcare a liderului de la Kremlin după ce unele voci care l-au studiat îndeaproape l-au caracterizat drept irațional. Mai mult, în cea mai recentă înregistrare, Putin nu pare deloc în apele lui.

Albert Matei,

Invazia rușilor în Ucraina ridică semne de întrebare referitoare la starea de spirit a președintelui Vladimir Putin


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Aceasta e cea mai recentă imagine cu Vladimir Putin din timpul unei întâlniri cu guvernatorul din Sankt Petersburg, care a avut loc acum 24 de ore, la Moscova. Unii s-au grăbit să spună că liderul de la Kremlin arată umflat, altora li s-a părut extrem de obosit, ba chiar palid.

Președintele Putin, vizibil schimbat în ultima sa apariție

Trăsături deloc caracteristice președintelui rus care a obișnuit o lume întreagă cu alura impenetrabilă de dur. Un fost director CIA, citat de NBC, spune despre că Putin că amploarea rezistenței ucrainene îl scoate din sărite și-l frustrează:

John Brennan, fost director CIA: „Niciodată până acum n-a îndurat așa ceva. Sunt sigur că își varsă nervii pe consilieri și pe miniștri, e într-o spirală emoțională (...)”, potrivit NBC.

Ca să-i anticipeze următorii pașii- înalții oficiali americani au cerut agențiilor de informații să adune date despre starea de spirit a liderului de la Kremlin.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Disperare în gările din Kiev. Ucrainienii se îngrămădesc să prindă un loc în trenuri

Noul Putin e chiar mai periculos

Ce știu deocamdată e că Putin s-a izolat și deplânge eșecul operațiunii de cucerire în două zile a Ucrainei.

Ce are de gând să facă mai departe pot doar să presupună:

Marco Rubio, membru al Serviciului de Informații Americane:  “Vechiul Putin era calculat și cu sânge rece. Noul Putin e chiar mai periculos.”, potrivit NBC. 

Citeste si: Serghei Lavrov: Un al Treilea Război Mondial ar fi nuclear și distructiv

Zvonurile publicațiilor din America

Ce-l face să fie atât tăios în acțiuni? O altă publicație din America se întreabă dacă nu cumva Putin e grav bolnav. Acum doi ani se zvonea că ar suferi de cancer abdominal însă suspiciunile de la acea vreme n-au fost nici confirmate, nici infirmate de Kremlin.

Citeste si: Volodimir Zelensky, în ipostaza de comediant. Cum arăta când era concurent la „Dansez pentru tine”

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI