Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Nume mari din lumea artistică îi aduc un ultim omagiu Tamarei Buciuceanu

Sunt ultimele ore în care ne mai putem lua “rămas bun” de la Tamara Buciuceanu Botez. Sicriul a fost depus în această dimineaţă la teatrul Bulandra, aproape de scena de care doar boala a reuşit să o desprindă pe marea actriţă. Colegi de breaslă, dar şi simpli spectatori au venit să îi aducă un ultim omagiu “Doamnei Isoscel”.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un ultim popas pe drumul spre eternitate, cu o ultima „reprezentatie”, discreta, pentru toti cei dragi, in sala Toma Cragiu a Teatrului Bulandra. Asa isi face iesirea din scenă marea actrita Tamara Buciuceanu.

Vasile Muraru, actor: Era o persoana foarte timida, o persoana foarte meticuloasa, o persoana care nu facea nimic gratuit, totul in slujba spectatorului si in slujba teatrului romanesc

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Dan Puric, actor: Trebuia sa debuutez alaturi de dumneai, eram student la teatru si stiu ca m-a certat ca am intarziat!

Citeste si: VIDEO| Doamna Isoscel, discretă până în ultima clipă

Serban, elevul sobru si serios din seria Liceenii, este recunoscator fata de “tanti Tama”, asa cum o alintau toti elevii din film, pentru rolul authentic de profesoara pe care l-a jucat in viata lui.

TUDOR PETRUT: Am invatat multe despre viata, ce inseamna sa fii bun si darnic, si amabil. Si ca e intotdeauna mai bine sa tratezi lucrrile cu un zambet pe buze.

Trupul actritei va fi depus in aceasta seara la Biserica Sfantul Gheorghe Nou din Capitala. Maine, la orele pranzului, la cimitirul Sfanta Vineri, cortina va cadea pentru totdeauna.

Citeste si: VIDEO| Sicriul cu trupul neînsuflețit al Tamarei Buciuceanu, depus la Teatrul Bulandra

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI