„Vecinii spun că certurile se țineau lanț atunci când cei doi se reuneau. Vă avertizez, urmează informații cu un puternic impact emoțional”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Crimă din gelozie, urmată de sinucidere

Cei doi formau un cuplu de mai mulți ani, chiar dacă nu erau căsătoriți. Tânărul de 32 de ani lucra în Franța. Conducea acolo o echipă de muncitori și se ocupa de montarea panourilor fotovoltaice.

Citește și: VIDEO- Crima din Neamț șochează o întreagă comunitate! Bărbatul și-ar fi ucis soția chiar sub ochii copilului

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bărbatul a revenit recent în țară, dar certurile cu iubita sa în vârstă de 35 de ani ar fi continuat, povestesc martorii.
„- Am înțeles că ei se certau destul de mult... Au mai fost, au mai fost...
- Aseară nu ați auzit că strigă, că se ceartă?
- Am auzit ceva că a venit salvarea”, a povestit un vecin.
Ultimul scandal s-a soldat cu o tragedie.

Bărbatul și-ar fi omorât iubita, și-a anunțat tatăl despre gestul comis și apoi și-a pus capăt zilelor. Chiar astăzi ar fi trebuit să plece din nou în Franța!
În caz de urgență, apelați numărul Telverde 0800.500.333, destinat victimelor violenței domestice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si