Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - O familie din județul Iași a dat în judecată primăria pe care o consideră responsabilă pentru moartea pisicii lor. Suma uriașă cerută de familie

O familie din județul Iași a dat în judecată primăria pe care o consideră vinovată de moartea pisicii lor. Oamenii spun că autoritățile nu au luat măsuri împotriva câinilor fără stăpân și cer daune materiale uriașe.

Redactia Stirile Kanal D,

Cer daune de 40.000 lei pentru moartea pisicii [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ce sumă crede familia că ar compensa golul  lăsat de animalul de companie ne spune colega mea, Delia Săndulachi”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Despăgubiri uriașe cerute primăriei pentru moartea pisicii

„Cei doi soți cer despăgubiri de 40 de mii de lei. 10 mii de lei daune materiale și 30 de mii de lei daune morale. Aceștia au spus în fața judecătorilor că un câine fără stăpân ar fi intrat în curtea lor și le-ar fi luat pisica din rasa British Shorthair. Apoi, patrupedul ar fi dus animalul de companie în gospodăria unui vecin de peste drum, unde l-ar fi omorât.

Citește și: VIDEO- O nouă materie în școlile din Ilfov. Cei mici vor învăța să iubească și să îngrijească animalele

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pentru că familia nu a avut cum să demonstreze cele povestite, judecătorii nu le-au dat crezare, mai ales că scenariul ar fi presupus ca maidanezul să reușească să deschidă două porți închise cu zăvor.


Magistrații Judecătoriei din Iași au respins acțiunea, dar dosarul a fost înregistrat la Tribunal și părțile implicate așteaptă primul termen de judecată”, a transmis Delia Săndulachi, corespondentul Știrilor Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI