O femeie din Ontario a primit o cutie de 1.020 de prezervative pe care spune că nu le-a comandat niciodată. Ulterior, ea a fost taxată cu 500 de dolari pentru ele.

Joelle Angleheart a spus că a primit un e-mail de la Amazon despre o comandă care urma să fie livrată, însă a presupus că totul este doar o înșelătorie, deoarece ea și soțul ei nu au comandat prezervative.

„Am presupus automat că e-mailul a fost o înșelătorie, deoarece nu am comandat așa ceva”, a declarat Angleheart pentru CTV News, potrivit UPI.

Ea a spus că cutia a sosit în timp ce soțul ei se afla la spital, recuperându-se după boală.

Citește și: VIDEO- Ultimele cuvinte ale criminalei în serie Aileen Wuornos înainte de a fi executată le-a dat fiori autorităților: „I-am omorât. Aș face-o din nou”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Am primit această cutie care conținea 30 de cutii de prezervative care aveau 34 în fiecare pachet și habar n-aveam de ce ni le-au fost trimis.

Chiar nu putem înțelege ce s-a întâmplat și de ce le-am primit la noi acasă”, a mai spus femeia.

Femeia a fost taxată cu 500 de dolari pentru comanda de prezervative

Angleheart a spus că a fost inclusiv taxată cu 500 de dolari pentru comanda de prezervative.

Experții în securitate cibernetică au spus că livrarea seamănă cu o înșelătorie, care implică vânzătorii Amazon care trimit pachete la adrese aleatorii, astfel încât să își poată umfla artificial numărul de recenzii pozitive.

Amazon a investigat și a descoperit că vânzătorul trimitea pachete la adrese aleatorii pentru a elimina mărfurile nevândute din centrele de livrare Amazon.

Claudiu Popa, CEO Datarisk Canada, a declarat că situația lui Angleheart ar fi putut rezulta din piratarea contului ei, deoarece a fost taxată pentru pachet.

O femeie a primit un pachet de 1.020 de prezervative pe care spune ca nu le-a comandat niciodată: „Am presupus că totul este o înșelătorie”

O femeie a primit un pachet de 1.020 de prezervative pe care spune ca nu le-a comandat niciodată: „Am presupus că totul este o înșelătorie”

Angleheart a spus că Amazon a refuzat inițial să-i ramburseze banii, deoarece prezervativele erau etichetate ca un articol nereturnabil, dar un reprezentant Amazon a spus că a fost acordat un credit clientului pe care îl poate folosi pentru noi achiziții.

Amazon a securizat contul clientului și banii acestora au fost returnați, ulterior.

Citește și: Bărbatul care a marcat un coș de milioane dolari a trebuit să aștepte 20 de ani pentru a-și primi banii

Cindy Smith, o altă persoană din comitatul Prince William, Virginia, a primit și ea peste 100 de pachete de la Amazon pe care nu le comandase niciodată, la începutul anului 2023.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si