Close sidebar
Close sidebar

O "minge de foc" misterioasă, văzută de sute de oameni pe cerul Scoției (VIDEO)

Un fenomen astronomic misterios a fost raportat miercuri noaptea de sute de oameni din Regatul Unit. Au existat multiple sesizări telefonice despre o „minge de foc” care a luminat cerul nopții deasupra Scoției.

Sorin Negru,

O "minge de foc" misterioasă, văzută de sute de oameni pe cerul Scoției

[Sursa foto: Sky News]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Rețeaua "Meteor" din Marea Britanie a primit peste 200 de rapoarte despre „mingea de foc” care a fost observată pe cerul nopții, în jurul orei locale 21:00.

Citeste si: Perseidele 2022: În ce noapte poţi vedea cele mai multe stele căzătoare?

Oficialii de la autoritatea astronomică au spus că vor „investiga rapoartele pentru a stabili exact ce a fost obiectul celest – meteor sau resturi spațiale”.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Potrivit Sky News, mesaje despre obiectul necunoscut au fost primite și din Irlanda de Nord. 

Val de mărturii și filmulețe pe rețelele sociale

Danny Nell, în vârstă de 21 de ani, a fost martor la căderea meteoritului când își plimba câinele în Johnstone, la vest de Paisley și Glasgow.

El a spus: „Îmi plimbam câinele și am văzut deodată fulgerul pe cer, mi-am scos telefonul și l-am înregistrat".

Citeste si: Tinerii beneficiază de călătorii gratuite prin Europa, timp de 30 de zile

„M-am gândit că poate fi un foc de artificii la început, pentru că erau multe meciuri de fotbal scoțian, dar mi-am dat seama rapid că nu sunt artificii și mi-am luat telefonul să văd dacă pot să prind ceva”.

Un alt martor ocular, Steve Owens, astronom și comunicator științific la Centrul de Știință din Glasgow, a văzut meteoritul în timp ce acesta zbura deasupra Scoției.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI