Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Pagube dupa viituri puternice. Zona in care a plouat 24 de ore fara oprire

In Banatul Montan a plouat fara oprire timp de 24 de ore. Apa de pe dealuri si munti, a invadat mai multe sate şi comune de la poalele munţilor. Apa a crescut de la o oră la alta intrând în gospodăriile localnicilor.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In vestul tarii a plouat torenţial in 24 de ore. In unle zona a cazut gheata de dimensiunile oului de porumbel.

Sute de hectare de teren agricol au fost facute distruse. Recoltele de pe sute de hectare de porumb, orz, ovăz precum si rasadurile de legume au fost distruse.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Pentru o femeie, vijelia cu grindina a adus paguba cea mai mare in solarul cu capsuni.

Raurile Bistra si Timis s-au ravarsat si au distrus mai multe drumuri. Fermierii care s-au dus sa-si verifice culturile, au trecut prin zone intinse inundate.

Judetele Caras-Severin si Timis au fost seara trecuta sub cod portocaliu de vant si pentru mai multe rauri din zona hidrologii au emis coduri rosii.

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, astazi, o avertizare Cod rosu de inundatii pentru râuri din judetele Caras-Severin si Timis, valabila pe parcursul urmatoarelor ore.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI